Δήμος Πύργου: Η ετήσια έκθεση πεπραγμένων επιτροπής ποιότητας ζωής

Βάσει της εισήγησης του Προέδρου της Επιτροπής, Αντιδήμαρχου κ. Βασίλη Παναγόπουλου η ΕΠΖ με την υπ΄αριθ. 19/2012 απόφασή της εγκρίνει την ετήσια Έκθεση Πεπραγμένων του

έτους 2011 όπως αυτή έχει συνταχθεί και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας απόφασης και την διαβιβάζει στο Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση.

Σύμφωνα με το άρθρο 73 παρ. 2 του Ν.3852/2010 η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής συντάσσει ετήσια έκθεση πεπραγμένων στους τομείς αρμοδιότητάς, της την οποία υποβάλλει για συζήτηση και έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η έκθεση περιλαμβάνει και ποσοτικά στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των συνεδριάσεων, την συμμετοχή των μελών της, τα θέματα που συζητήθηκαν και τις ληφθείσες αποφάσεις.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής κατά το έτος 2011 πραγματοποίησε 16 συνεδριάσεις στις οποίες συμμετείχαν οι: Παναγόπουλος Βασίλειος – Πρόεδρος (16 συνεδριάσεις), Ανδριόλας Γεώργιος – Αντιπρόεδρος (14 συνεδριάσεις), Βαρελάς Ιωάννη – Μέλος (16 συνεδριάσεις), Κοτσιλίμπας Γεώργιος – Μέλος (2 συνεδριάσεις), Κωνσταντόπουλος Σπυρίδων – Μέλος (16 συνεδριάσεις), Μπίρμπας Κων/νος – Μέλος (11 συνεδριάσεις),  Αντωνέλος Δημήτριος – Μέλος (7 συνεδριάσεις), Δημόπουλος Φώτιος– Μέλος (13 συνεδριάσεις),  Σεϊντής Βασίλειος – Αναπληρωματικό Μέλος (15 συνεδριάσεις), Ανδρικόπουλος Ανδρέας – Αναπληρωματικό Μέλος (4 συνεδριάσεις), Τζίνη Διονυσία – Αναπληρωματικό Μέλος (2 συνεδριάσεις), Ανδρικόπουλος Φώτιος – Αναπληρωματικό Μέλος (2 συνεδριάσεις). Ο κ. Ανδρικόπουλος Φώτιος από 30/11/2011 είναι τακτικό μέλος μετά την παραίτηση του κ. Κοτσιλίμπα Γεώργιου.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής συζήτησε συνολικά 177 θέματα και έλαβε 144 αποφάσεις, για την χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστημάτων και επιχειρήσεων, για την ανάκληση ή την οριστική αφαίρεση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, την χορήγηση ή ανάκληση της άδειας λειτουργίας μουσικής καθώς και εισηγητικές αποφάσεις κανονιστικού περιεχομένου, πολεοδομικών επεμβάσεων, ειδικές αποφάσεις, οικιστικής οργάνωσης και προστασίας περιβάλλοντος. Τα υπόλοιπα θέματα αναβλήθηκαν ή αποσύρθηκαν.

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη