Δήμος Πύργου: Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου συνεδριάζει με τη διαδικασία του κατεπείγοντος το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου. Στις εφτά το απόγευμα τα μέλη του καλούνται να αποφασίσουν για δύο

θέματα, το ένα αφορά το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας και το άλλο τις προμήθειες των παιδικών σταθμών.
Σύμφωνα με την πρόσκληση τα θέματα είναι τα εξής:

1.    Λήψη απόφασης για την επικαιροποίηση μνημονίων συνεργασίας με τις ΜΚΟ «ΑΡΩΓΗ» και «ΠΟΛΥΝΟΪΣ» για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του Υπουργείου Εργασίας.
[Το θέμα κρίνεται ως κατεπείγον, λόγω λήξεως της προθεσμίας (20-1-12)  υποβολής των επικαιροποιημένων μνημονίων συνεργασίας στο Υπουργείο Εργασίας].

2.    Λήψη απόφασης τροποποίησης συμβάσεων [παράταση του χρόνου ισχύος τους] που αφορούν στις προμήθειες τροφίμων παιδικών σταθμών.
[Το θέμα κρίνεται ως κατεπείγον για την εύρυθμη λειτουργία των παιδικών σταθμών].

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη