Δήμος Πύργου: Οι μεταβολές στα σχολεία στο Δημοτικό Συμβούλιο

Το θέμα των μεταβολών στις σχολικές μονάδες του δήμου Πύργου θα συζητηθεί ανάμεσα σε άλλα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 23 Φεβρουαρίου.  Η συνεδρίαση

είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.    Ενημέρωση επί της έκθεσης εσόδων – εξόδων Δ΄τριμήνου 2011 για τον έλεγχο υλοποίησης του τριμηνιαίου προϋπολογισμού που υπέβαλε στο Δημοτικό Συμβούλιο η Οικονομική Επιτροπή με την υπ’ αριθ. 4/12 απόφασή της.
2.    Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου, επί της πρότασης της Περιφερειακής Δ/νσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, σχετικά με τις μεταβολές σχολικών μονάδων του δήμου Πύργου, σχολικού έτους 2012-2013.
3.    Συζήτηση και λήψη απόφασης έγκρισης της Έκθεσης Πεπραγμένων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, έτους 2011.
4.    Λήψη απόφασης για τον προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικών υπηρεσιών έτους 2012.
5.    Λήψη απόφασης έγκρισης της υπ’ αριθ. 35/11 απόφασης της ΔΗΚΕΠ με θέμα: «Κατάρτιση και ψήφιση του προϋπολογισμού της επιχείρησης  οικ. έτους 2012».
6.    Λήψη απόφασης κατανομής ποσού 27.500€, για την καταβολή των εξόδων κίνησης των Σχολικών Τροχονόμων, για το χρονικό διάστημα Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2011.
7.    Λήψη απόφασης  επί των κάτωθι αιτήσεων υπηρεσιών – δημοτών, κατόπιν αποφάσεων της Ε.Π.Ζ:
•    Αίτηση του Συλλόγου Γονέων του 7ου Νηπιαγωγείου Πύργου, με την οποία ζητούν να γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή πέριξ του Νηπιαγωγείου (απόφαση 10/12 της ΕΠΖ)
•    Αίτηση των Παιδικών Σταθμών του Πύργου, με την οποία ζητείται η τοποθέτηση πινακίδων και η διαγράμμιση των οδών έμπροσθεν των εισόδων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πύργου (Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με την υπ’ αριθ. 11/12 απόφασή της εισηγείται θετικά).
•    Αίτηση του κ. Κανδρή Αθανασίου, με την οποία ζητείται η τροποποίηση του χρόνου απαγόρευσης στάθμευσης έμπροσθεν του καταστήματός του, που βρίσκεται επί της οδού Κοκκίνου 12-14 στον Πύργο, για την φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων από 8.00 έως 13.00 (Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με την υπ’ αριθ. 12/11 απόφασή της εισηγείται την εμμονή στην 349/10 προηγούμενη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου).
8.    Λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του δήμου οικ. έτους 2012.
9.    Λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας ρυμουλκούμενης κινητής καντίνας, ευρισκόμενης στην Τ.Κ Ανεμοχωρίου, στον κ. Τσώνη Παναγιώτη του Διονυσίου.
10.    Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης κατά της παραβατικότητας (Τ.Ο.Σ.Π.Α).
11.    Λήψη απόφασης ορισμού ενός δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του στην επιτροπή του άρθρου 3 παρ. 2 του Ν. 2734/1999.
12.    Λήψη απόφασης για την ανάκληση ή μη αδειών καταστημάτων που έχουν υποπέσει σε παραβάσεις [υγειονομικές, πολεοδομικές κ.α].

Πηγή

Δελτίο Τύπου

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη