Δήμος Πύργου: Συνδριάζει το ΔΣ για προϋπολογισμό και τεχνικό πρόγραμμα

Τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2012, θα συζητηθούν σε δύο διαδοχικές συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 7 το

απόγευμα. Σύμφωνα με την πρόσκληση του προέδρου Στάθη Καννή, πρώτα θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση στην οποία κεντρικό θέμα είναι το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου. Στη συνέχεια (8 μ.μ.) είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η ειδική συνεδρίαση για τον προϋπολογισμό. Τα θέματα της τακτικής συνεδρίασης έχουν ως εξής:


1.    Λήψη απόφασης ψήφισης του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Πύργου έτους 2012.
2.    Έκφραση σύμφωνης γνώμης επί του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του ΝΠΔΔ «Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Δήμου Πύργου».
3.    Λήψη απόφασης για τον χαρακτηρισμό του χώρου του Γυμνασίου – Λυκείου Καράτουλα, ως σχολικού.
4.    Λήψη απόφασης για τη δωρεάν παραχώρηση στον ΟΣΚ του χώρου του Γυμνασίου – Λυκείου Καράτουλα για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την κατασκευή του κτιρίου.
5.    Εξέταση αιτήσεως της Φιλαρμονικής Πύργου με την οποία ζητείται μια θέση στάθμευσης, επί της οδού Κοραή στον Πύργο, έμπροσθεν της εισόδου της[Η Ε.Π.Ζ με την αριθ. 127/11 απόφασή της εισηγείται θετικά].
6.    Λήψη απόφασης έγκρισης του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Αποχέτευση ομβρίων υδάτων Χειμαδιού – αντιπλημμυρική προστασία» με αριθμό μελέτης 380/07.
7.    Λήψη απόφασης τροποποίησης της υπ’ αριθ. 94/11 απόφασης του Δ.Σ περί ορισμού του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΠ.
8.    Λήψη απόφασης για την επιστροφή ποσού 2.088,16€ στην κα Βενιζέλου Όλγα, που αφορά σε αποζημίωση ρυμοτομούμενων επικείμενων περιοχής Λαμπετίου.
9.    Λήψη απόφασης για την απαλλαγή οφειλετών: α. προστίμων ΚΟΚ, κατά το ήμισυ, και β. βεβαιωμένων ενοικίων από προβλεπόμενες προσαυξήσεις, έως 20/1/11, λόγω μη λειτουργίας του μηχανογραφικού συστήματος είσπραξης εσόδων για την εκτέλεση εργασιών κλεισίματος οικονομικού έτους 2011.
10.    Λήψη απόφασης διαγραφής του οφειλέτη, κ. Μάργαρη Θεοδώρου του Πέτρου, από τους βεβαιωμένους χρηματικούς καταλόγους ΤΑΠ.
11.    Λήψη απόφασης έγκρισης επιστροφής ποσού 90,00€ που αφορά σε παράβολο άδειας παραμονής του κ. Saad Gamil του Mohamed, ως αχρεωστήτως εισπραχθέν.
12.    Έγκριση χορήγησης άδειας διενέργειας ψυχαγωγικών Τεχνικών Παιγνίων, για τα καταστήματα:
•     «Καφέ – Μπαρ», ιδιοκτησίας Μουγκού Φανής, που βρίσκεται στην Τ.Κ Μυρτιάς Πύργου.
•     «Κυλικείο σε αίθουσα Η/Υ και Σφαιριστηρίων», ιδιοκτησίας Σοφιανόπουλου Αριστομένη, που βρίσκεται στον Πύργο, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 42.
•    «Καφενείο», ιδιοκτησίας Τομαροπούλου Αγγελική, που βρίσκεται στην Τ.Κ Βουνάργου.
13.    Λήψη απόφασης ορισμού ενός εκπροσώπου του δήμου με τον αναπληρωτή του, στο Πρωτοβάθμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης Θεάτρων – Κινηματογράφων Ν. Ηλείας για το έτος 2012.
14.    Λήψη απόφασης ορισμού ενός δημοτικού συμβούλου ως αναπληρωτή του Δημάρχου, στην τριμελή Επιτροπή χορήγησης βεβαιώσεων σε παραγωγούς πωλητές έτους 2012.
15.    Λήψη απόφασης για τον ορισμό εκπροσώπου του δήμου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Χαρακτηρισμού Χώρων αιγιαλού και παραλίας, ως πολυσύχναστων, για το έτος 2012.

Πηγή

Δελτίο Τύπου
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ