Οικονομική Επιτροπή ΠΔΕ: Έγκριση πιστώσεων 266.000 ευρώ για την Ηλεία

Πίστωση συνολικού ύψους 694.942 ευρώ κατανεμήθηκε για τις ανάγκες των προνοιακών ιδρυμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής

Επιτροπής της Περιφέρειας που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Γεωργιόπουλου. Το κονδύλι αυτό αποτελεί επιχορήγηση του Υπουργείου Υγείας για τις λειτουργικές δαπάνες των Ιδρυμάτων.  

Στην ίδια συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε μια σειρά πληρωμών που ανά ενότητα έχουν ως εξής: Για την ενότητα Αιτωλοακαρνανίας εγκρίθηκαν πληρωμές συνολικού ύψους 748.210 ευρώ που αφορούν κυρίως εγγειοβελτιωτικά και συγκοινωνιακά έργα, για την ενότητα Αχαΐας εγκρίθηκαν πληρωμές ύψους 163.859 ευρώ για εργασίες που έχουν εκτελεστεί στο οδικό δίκτυο και για την ενότητα Ηλείας εγκρίθηκαν πληρωμές ύψους 266.061 ευρώ που αφορούν σε εργασίες βελτίωσης του οδικού δικτύου. Σημειώνεται ότι το μεγαλύτερο μέρος του κονδυλίου για την Ηλεία προέρχεται από πόρους του Ταμείου Μολυβιάτη.

Στο μεταξύ, στην ίδια πάντοτε συνεδρίαση, ανακηρύχθηκε ο ανάδοχος του έργου «Βελτίωση οδού πρόσβασης ΧΥΤΑ 2ης ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας», συνολικού προϋπολογισμού ύψους 10, 8 εκατ. ευρώ ενώ επίσης προωθήθηκαν από υπηρεσιακής πλευράς έργα όπως η κατασκευή των κεντρικών αποχετευτικών αγωγών των παραλιακών οικισμών από Ερινεό έως Αιγείρα, οι εγκαταστάσεις της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων Καλαβρύτων, τα εσωτερικά δίκτυα αποχέτευσης των παραλιακών οικισμών της Αιγιάλειας, η ολοκλήρωση τμημάτων του δικτύου αποχέτευσης του Δήμου Θέρμου κ.α.

Πηγή

Δελτίο Τύπου ΠΔΕ

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη