Οι επαφές Καφύρα στην Αθήνα για το Σχέδιο Ανασυγκρότησης της Ηλείας

Συναντήσεις είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας κατά την πρώτη μέρα της παραμονής του στην Αθήνα, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011, με το Υπουργείο Ανάπτυξης

και Ανταγωνιστικότητας και με τους Βουλευτές Ηλείας. Στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας συναντήθηκε με την Επιτροπή που διαμορφώνει το Τελικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης και Αναγέννησης της Ηλείας και κατέθεσε τις προτάσεις της σύσκεψης της 28.08.2011,  ώστε το νέο σχέδιο, πριν οδηγηθεί για ψήφιση στη Βουλή, να βελτιωθεί σε σχέση με το προηγούμενο που είχε δοθεί για διαβούλευση το 2010.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας δήλωσε τα εξής :
«Κατέθεσα τις αναλυτικές προτάσεις της σύσκεψης της 28.08.2011 και εγγράφως και ελπίζω ότι το νέο Σχέδιο αλλά και τα αναγκαία έργα υποδομής που χρειάζεται η Ηλεία, να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της Ηλείας και στις υποσχέσεις της κυβέρνησης και να κατατεθεί αυτό στη Βουλή μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου».

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας συναντήθηκε στη Βουλή με τους Βουλευτές της Ηλείας με στόχο την κοινή δράση και συντονισμό των παραπέρα ενεργειών τους.

Στην σύσκεψη που συμμετείχαν οι Βουλευτές Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης, Γιάννης Κουτσούκος,  Τάκης Δημητρουλόπουλος, και Γιώργος Κοντογιάννης και απουσίαζαν (που όμως με μήνυμα τους δηλώσαν την συμφωνία στην σύγκληση της σύσκεψης και στις αποφάσεις της) o Τάκης Αντωνακόπουλος (λόγω σοβαρού προσωπικού κωλύματος) και η Αυγερινοπούλου Διονυσία (βρισκόταν εκτός Ελλάδας - στην Κίνα) αποφασίστηκε η κοινή δράση των βουλευτών με πρώτο βήμα την κατάθεση κοινής ερώτησης στην Βουλή προ στην Κυβέρνηση μέχρι τέλους της αυτής της εβδομάδας με κοινό πλαίσιο θέσεων που είναι:

•    Αποδέσμευση χρημάτων από τα εναπομείναντα χρήματα του ΕΤΑΕΑ για την πραγματοποίηση μεγάλων έργων υποδομής στην Ηλεία.

•    Άμεση κατάθεση προς ψήφιση του Σχεδίου Ανασυγκρότησης.

•    Υπογραφή της ΣΑΕΠ 401 στα πλαίσια του ΕΤΑΕΑ, για έργα οδικά, αντικατολισθητικά και αντιπλημμυρικά έργα στην πυρόπληκτη περιοχή.
    
 

Πηγή

Δελτίο Τύπου

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη