Ο Ε. Μπαλκάμος πρόεδρος του Συνδέσμου για το Φορέα Διαχείρισης του Ερυμάνθου

Ο Ευγένιος Μπαλκάμος εξελέγη πρόεδρος του Διαβαθμικού Συνδέσμου Δήμων Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας και Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που αφορά στο φορέα διαχείρισης

του έργου «Δίκτυο Ύδρευσης Δήμων και Κοινοτήτων ν. Ηλείας από τον ποταμό Ερύμανθο».

Αργά το μεσημέρι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες στο χώρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, μετά από τη σχετική πρόσκληση του αντιδημάρχου Πύργου Αντώνη Καράμπελα. Μαζί με τον πρόεδρο εξελέγησαν ακόμα αντιπρόεδρος και εκτελεστική επιτροπή.

Για τη θέση του προέδρου υποψηφιότητα έθεσαν ο Αντώνης Καράμπελας με τον περιφερειακό σύμβουλο Ευγένιο Μπαλκάμο. Ο δεύτερος επικράτησε με ψήφους 5-3 έναντι του πρώτου. Ομόφωνα εξελέγη αντιπρόεδρος ο αντιδήμαρχος Πύργου Βασίλης Παναγόπουλος (μοναδική υποψηφιότητα) και μέλη της εκτελεστικής επιτροπής, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αρχ. Ολυμπίας Σπύρος Τσιρώνης και ο περιφερειακός σύμβουλος Πέτρος Αχιλλεόπουλος με αναπληρωματικό μέλος το δημοτικό σύμβουλο Πύργου Γιώργο Ανδριόλα.


Στην πρώτη του δήλωση ο Ευγένιος Μπαλκάμος δήλωσε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και  τους εκπροσώπους του Δήμου Πύργου και του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία και για το αποτέλεσμα αυτής.

Δηλώνω ότι θα εργαστούμε και θα συνεργαστούμε για το καλύτερο δυνατό. Για την ποιότητα ζωής των κατοίκων των δύο Δήμων και του νότιου τμήματος του Νομού Ηλείας. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δηλώνει παρούσα προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης και καλής λειτουργίας του έργου αλλά και της περαιτέρω επέκτασής του, εκεί όπου υπάρχει ανάγκη και προγραμματισμός».

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.