Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Κύκλος επαφών για τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας στερεών αποβλήτων

Τρεις διαδοχικές συναντήσεις, υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα και με στόχο την σαφή και πλήρη ενημέρωση των δυνητικών

δικαιούχων για την κατασκευή Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Στερεών Αποβλήτων στην Δυτική Ελλάδα διοργανώνει την Κυριακή και την Δεύτερα η Περιφέρεια σε Αγρίνιο, Πάτρα και Πύργο.

Στις συναντήσεις έχει προσκληθεί από τον Περιφερειάρχη και θα παραστεί και ο Ειδικός Γραμματέας ΣΔΙΤ (Συμπράξεις Δημόσιου Ιδιωτικού Τομέα) Νίκος Μαντζούφας.

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει στις 6 το απόγευμα της Κυριακής στο Αγρίνιο, σε αίθουσα του Δημαρχείου Αγρινίου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσου Αποστολόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας Βασίλη Αντωνόπουλου, του Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Παύλου Μοσχολιού, των Δημάρχων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, των εκπροσώπων των Συνδέσμων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Αιτωλοακαρνανίας και στελεχών της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας.

Η δεύτερη συνάντηση έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Δευτέρα, στις 11 το πρωί στην Πάτρα, στην αίθουσα της Περιφέρειας στο Μέγαρο Κόλλα (πλατεία Γεωργίου), παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου, του Προέδρου της Π.Ε.Δ., των Δημάρχων της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, των εκπροσώπων των Αναγκαστικών Συνδέσμων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων και στελεχών της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας.

Ο κύκλος των ενημερωτικών συναντήσεων θα κλείσει το απόγευμα της Δευτέρας, στις 6, στον Πύργο (στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας), με την συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας Χαράλαμπου Καφύρα, του Προέδρου της Π.Ε.Δ., των Δημάρχων της Ηλείας, των εκπροσώπων του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων και στελεχών της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας.

Στις συναντήσεις θα γίνει πλήρης ενημέρωση όλων των δεδομένων που προκύπτουν με την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης εκχώρησης πόρων δημόσιας δαπάνης ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξης (ΕΠΠΕΡΑΑ) προς την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας για «Πράξεις κατασκευής εγκαταστάσεων επεξεργασίας στερεών αποβλήτων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας», με σκοπό την προετοιμασία των φορέων και την ανταπόκριση τους στην πρόσκληση για υποβολή προτάσεων που θα ακολουθήσει άμεσα.

Πηγή

Δελτίο Τύπου ΠΔΕ

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη