Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο "Χτίζοντας την αποτελεσματική ομάδα"

Με ιδιαίτερη επιτυχία έκλεισε τις εργασίες του το απόγευμα της Κυριακής σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Πάτρα Παλάς» στην Πάτρα το σεμινάριο «Χτίζοντας την αποτελεσματική 

ομάδα» που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με την συνεργασία του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης.

Συνολικά 32 στελέχη της Περιφέρειας, ανάμεσα τους Αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστας Καρπέτας, παρακολούθησαν το τριήμερο εργασιών του σεμιναρίου, συντονιστής του οποίου ήταν ο πρώην Υπουργός και Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Νίκος Σκουλάς.

Το σεμινάριο εστίασε στην κατάρτιση των συμμετεχόντων σε δράσεις καθημερινής διοικητικής λειτουργίας, όπως η συνέργεια, η ομαδικότητα, η επικοινωνία, η έμφαση στη λήψη των αποφάσεων και η εκπλήρωση των στόχων, με γνώμονα την καλύτερη λειτουργία των Υπηρεσιών και την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Μάλιστα, η συνεργασία της Περιφέρειας με το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης θα επεκταθεί με την διοργάνωση και αντίστοιχου σεμιναρίου εστιασμένου στα τεχνικά έργα.

«Μέσα από τις εργασίες του σεμιναρίου, τόσο τα πολιτικά στελέχη της Περιφέρειας όσο και οι υπηρεσιακοί παράγοντες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με καλές πρακτικές που συγκλίνουν στην θωράκιση της ποιότητας των υπηρεσιών προς τον πολίτη, την αποτελεσματικότητα της ομάδας, την διαφάνεια και την λειτουργικότητα», ανέφερε σε δήλωση του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Εκφράζοντας, παράλληλα, τις ευχαριστίες του προς το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και τον κ. Σκουλά για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την άψογη συνεργασία τους με την Περιφέρεια. 

Πηγή

Δελτίο Τύπου ΠΔΕ
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

Studio Μαθηματικών