Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Συνάντηση για τη σύσταση επιχειρηματικών πάρκων στη Δυτική Ελλάδα

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Αλέξανδρο Φούρλα είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και

Αγροτικής Οικονομίας Γιώργος Αγγελόπουλος με θέμα τον περιφερειακό σχεδιασμό για την σύσταση Επιχειρηματικών Πάρκων.  

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με δεδομένη τη ψήφιση του νέου νόμου 3982/11 για τα Επιχειρηματικά Πάρκα και την επικείμενη έκδοση των Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων  που θα τον ενεργοποιήσουν. Ο Γενικός Γραμματέας ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τις βασικές προβλέψεις και κατευθύνσεις του νομοθετικού πλαισίου, ενώ από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξέφρασε το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τους όρους και τις προϋποθέσεις σχεδιασμού Επιχειρηματικών Πάρκων στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες που απαρτίζουν την Περιφέρεια.

Ταυτόχρονα συμφωνήθηκε να προετοιμαστεί εντός του τρέχοντος μηνός σύσκεψη στην Πάτρα, παρουσία του κ. Αλ. Φούρλα, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των ενδιαφερομένων φορέων προκειμένου να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση αλλά και ανταλλαγή απόψεων για τις δυνατότητες σύστασης και λειτουργίας Επιχειρηματικών Πάρκων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.  

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Δημήτρης Καραβίδας.

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη