Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Τη Δευτέρα η παρουσίαση του τριετούς επιχειρησιακού προγράμματος

Την Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 18:00, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (στον Πύργο), θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα για την παρουσίαση του 3ετούς

Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στην παρουσίαση του 3ετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος Π.Δ.Ε. που προσκαλούνται οι πολίτες, οι παραγωγικές τάξεις, οι οικονομικοί και κοινωνικοί φορείς, καθώς και οι Δήμαρχοι και όλοι οι εκπρόσωποι των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα συμμετέχουν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Χαράλαμπος Καφύρας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ηλείας, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κ. Γ. Αγγελόπουλος.

Το 3ετές Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, εκτός από θεσμική υποχρέωση της Περιφέρειας, είναι αναγκαίο διότι πρέπει να αποτυπώνει το αναπτυξιακό όραμα της συνολικής Περιφέρειας, τον καθορισμό των αρχών και των μέσων που η Περιφέρεια θα οδηγηθεί στην ανάπτυξη και που αυτή θα διαχέεται ισοδύναμα στους πολίτες της.

Μετά από την πρώτη συζήτηση, στα πλαίσια του Περιφερειακού Συμβουλίου, το 3ετές Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της ΠΔΕ, στο οποίο καταγράφεται η υφιστάμενη προσωπικότητα και συμπυκνώνονται οι βασικοί αναπτυξιακοί στόχοι της Περιφέρειας, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας (www.pde.gov.gr) για δημόσια διαβούλευση και πραγματοποιούνται επίσης Ημερίδες όπως αυτή στις 12-12-11 στον Πύργο, ώστε να εκφραστούν οι παρατηρήσεις και οι προτάσεις της Ηλείας σε αυτό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Χαράλαμπος Καφύρας για την πραγματοποίηση της Ημερίδας με θέμα το 3ετές Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της ΠΔΕ, δήλωσε τα εξής :
«Καλούμε τους πολίτες, τους φορείς, τους Δήμους, να παρευρεθούν στην Ημερίδα αυτή και να καταθέσουν τις ιδέες και τις παρατηρήσεις τους, γιατί το 3ετές Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της ΠΔΕ θα αποτελέσει ντοκουμέντο και πυξίδα των πολιτικών αποφάσεων για την προσεχή τριετία και την ανάπτυξη του Νομού μας στα πλαίσια της ενιαίας Περιφέρειας.

Από αυτή την πλευρά λοιπόν έχει μεγάλη σημασία η ενεργή συμμετοχή σε αυτή την διαβούλευση, έτσι ώστε κάθε εκπρόσωπος, φορέας του Νομού μας, να μεταφέρει τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις για τον χώρο του και να συμβάλλει δημιουργικά στη συγκρότηση του 3ετούς Προγράμματος, που να είναι ωφέλιμο και για την Ηλεία».

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ