"Πράσινο φως" από Αποστολόπουλο για έργα αποχέτευσης σε Αρτέμιδα - Κουτσοχέρα

Με αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου - Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσου Αποστολόπουλου εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για τα

παρακάτω έργα:

«Αποχετευτικό δίκτυο και Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων 1.200 ατόμων σε ι.π. της Αρτέμιδας του Δήμου Ζαχάρως Ν. Ηλείας» - Η πράξη αφορά την κατασκευή:

α) δικτύου αποχέτευσης που αποτελείται από αγωγούς βαρύτητας συνολικού μήκους 3.737 μ., 131 φρεάτια επίσκεψης, αγωγούς πίεσης συνολικού μήκους 662,5 μ. και δύο αντλιοστάσια,

β) εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αυτοκαθαριζόμενο κόσκινο, δεξαμενή λιποσυλλογής, αεριζόμενη δεξαμενή εξισορρόπησης, αντλιοστάσιο σταθερής παροχής, δεξαμενές βιολογικής επεξεργασίας, χλωρίωσης και αποθήκευσης καθαρών υγρών, και

γ) εργασίες βελτίωσης της οδοποιίας τόσο στο εσωτερικό του οικοπέδου όσο και στο δρόμο από την επαρχιακή οδό Αρτέμιδος-Μακίστου προς το χώρο εγκατάστασης.

«Αποχέτευση και επεξεργασία λυμάτων των Δ.Δ. Κουτσοχέρας του Δ. Πύργου του Ν. Ηλείας» - Αφορά την κατασκευή εσωτερικού δικτύου οικισμού Κουτσοχέρας και εγκατάστασης επεξεργασίας με βιοδίσκους που θα περιλαμβάνει εσχαρισμό, ιζηματικά δοχεία, διθάλαμο σηπτικό βόθρο, δεξαμενές πρωτοβάθμιας καθίζησης, αερισμού, λάσπης και απολύμανσης.

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη