Πρώτη μέρα των τεχνικών συναντήσεων για τις αστικές αναπλάσεις με Πύργο και Ήλιδα

Ολοκληρώθηκε σήμερα Δευτέρα ο πρώτος γύρος των συναντήσεων μεταξύ των στελεχών της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και των Δήμων

Πατρέων, Πύργου και Ήλιδας με αντικείμενο το πρόγραμμα αστικών αναπλάσεων του κάθε Δήμου.

Εισαγωγικά ο περιφερειακός σύμβουλος και υπεύθυνος του ΕΣΠΑ Θανάσης Πετρόπουλος αποσαφήνισε ότι οι συναντήσεις έχουν τεχνικό χαρακτήρα και αποβλέπουν στην επιτάχυνση των διαδικασιών υποβολής προτάσεων εκ μέρους των Δήμων, με τρόπο που να συνάδει προς τις συνολικές προβλέψεις και απαιτήσεις, έτσι ώστε να μην υπάρχουν κενά και να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων οι εκπρόσωποι των Δήμων περιέγραψαν κατ’ αρχήν τα φυσικά και τεχνικά αντικείμενα των προτάσεων που προτίθενται να καταθέσουν, ενώ πραγματοποιήθηκαν και αναλυτικές συζητήσεις πάνω σε ειδικές τους πτυχές, με έμφαση στον ολοκληρωμένο τους χαρακτήρα και στα διάφορα βήματα των διαδικασιών που πρέπει να ακολουθηθούν.

Ταυτόχρονα τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής εξήγησαν τα αναγκαία βήματα που πρέπει να γίνουν, πρώτα μέχρι τις 30 Οκτωβρίου οπότε και θα κατατεθούν οι προτάσεις των Δήμων, αλλά και αμέσως μετά την αξιολόγηση αυτών των προτάσεων και έως τη δημοπράτηση και την εκτέλεση των έργων.

Από την πλευρά της Διαχειριστικής Αρχής στις συναντήσεις πήραν μέρος οι υπεύθυνοι του Προγράμματος Αστικών Αναπλάσεων Άλκηστις Σταθοπούλου, Μάριος Χείρας και Γιάννα Φαναριώτη.

Πηγή

Δελτίο Τύπου ΠΔΕ

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη