Πύργος: Νέο Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη στα Χαλικιάτικα

Ένα νέο Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη λειτουργεί από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στα Χαλικιάτικα (πλ. Ηφαίστου), φέρνοντας πιο κοντά στους δημότες της ανατολικής πλευράς της 

πόλης τις υπηρεσίες του δήμου Πύργου. Το γραφείο αυτό ανήκει στη διεύθυνση ΚΕΠ του δήμου θα λειτουργεί για το κοινό καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00-14:00 και θα εκτελεί μια σειρά από υπηρεσίες όπως:

o    Θα δέχεται και θα διαβιβάζει όλα τα αιτήματα και τα παράπονα των πολιτών στις αρμόδιες υπηρεσίες και στη δημοτική αρχή.
o    Θα ενημερώνει και θα πληροφορεί τους πολίτες για τις ενέργειες που απαιτούνται για τη διεκπεραίωση διοικητικών υποθέσεων σχετικών με τις κεντρικές υπηρεσίες.
o    Θα διαβιβάζει τα αιτήματα στις καθ’ ύλην αρμόδιες διευθύνσειςτου δήμου μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά και θα παραδίδει τα τελικά έγγραφα στους αιτούντες.
o    Θα επικυρώνει ακριβή αντίγραφα και γνήσιο υπογραφής.

Επίσης, μετά από τη σύνδεσή του με το κεντρικό πληροφοριακό σύστημα του δήμου, θα μπορεί να διεκεραιώνει άμεσα όλες τις αιτήσεις για πιστοποιητικά ή βεβαιώσεις, που εκδίδονται μηχανογραφικά από τις υπηρεσίες του δήμου  (πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης ή γέννησης, βεβαιώσεις μόνιμης κατοικίας κλπ.).

Όπως ανέφερε ο διευθνής του ΚΕΠ Γιάννης Κουλούκης, «οι επαγγελματίες και όλοι οι πολίτες μιας μεγάλης περιοχής της πόλης έχουν πλέον άμεση πρόσβαση σε μια σειρά από δημοτικές υπηρεσίες, τις οποίες θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε με τον καλύτερο και γρηγορότερο τρόπο, καθιστώντας το νέο αυτό γραφείο πρότυπο εξυπηρέτησης των δημοτών».

Σημειώνεται ότι στο δήμο Πύργου λειτουργούν άλλα πέντε γραφεία ΚΕΠ: 1. στο δημαρχείο (οδός Τ. Πετροπούλου,  Δευτέρα-Παρασκευή, 07:30-20:00 και Σάββατο 08:00-14:00), 2. στο διοικητήριο (οδός Μανωλοπούλου), 3. στο Βούναργο, 4. στο Επιτάλιο και 5. στο Καράτουλα (Δευτέρα-Παρασκευή 07:30-15:30).

Πηγή

Δελτίο Τύπου

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη