Πύργος: Συναντήσεις Κατσιφάρα με υπηρεσιακά στελέχη και Μητροπολίτη Ηλείας

Στον Πύργο βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας

Χαράλαμπου Καφύρα αλλά και περιφερειακών συμβούλων, είχε συνάντηση με όλους τους διευθυντές και προϊσταμένους των Υπηρεσιών της Ενότητας.

Ο Περιφερειάρχης περιέγραψε στους υπηρεσιακούς παράγοντες την δύσκολη συγκυρία μέσα στην οποία αναπτύσσονται οι προσπάθειες της Περιφέρειας και επεσήμανε την ανάγκη να «εντείνουμε όλοι τις επιδόσεις μας και να σταθούμε δίπλα στον δοκιμαζόμενο πολίτη, με σεβασμό στους κανόνες της νομιμότητας, της διαφάνειας και της αποτελεσματικής λειτουργίας».

Παράλληλα, ο κ. Κατσιφάρας υπογράμμισε τον στόχο της διαρκούς βελτίωσης και αναβάθμισης των υπηρεσιών ώστε να διευκολύνονται οι πρωτοβουλίες ανάπτυξης της περιοχής και να υπηρετούνται οι στόχοι της Περιφέρειας για την αναστροφή του κλίματος, την τόνωση της απασχόλησης και την αξιοποίηση των πολλών πλεονεκτημάτων και προοπτικών που παρουσιάζει η Ηλεία.

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε στα γραφεία τους εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και είχε την ευκαιρία να τους ακούσει και να ανταλλάξει μαζί τους ευχές για τις επικείμενες εορτές, ενώ εξέφρασε και την ικανοποίηση του για τις έως τώρα προσπάθειες τους.

«Οφείλουμε όλοι μας, με αίσθημα ευθύνης, να υπηρετούμε τον πολίτη, κατανοώντας την δυσκολία της εποχής και τις ανάγκες του και παράλληλα να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στα καθήκοντα που μας έχουν ανατεθεί. Η έξοδος από την κρίση προϋποθέτει και μια διοίκηση αποτελεσματική και σύγχρονη, χωρίς αγκυλώσεις και νοοτροπίες του χθες, και σ’ αυτή την βάση η Περιφέρεια, από τις αρχές του χρόνου, επιμένει ιδιαίτερα», τόνισε ο Περιφερειάρχης.  

Ο κ. Κατσιφάρας επισκέφθηκε, επίσης, και τα γραφεία της «Ηλειακής Αναπτυξιακής Α.Ε.» όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Παναγιώτη Πλατανιά, τα στελέχη και τους εργαζόμενους της επιχείρησης. Ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε το ιδιαίτερο ρόλο της Ηλειακής, για την οποία τόνισε ότι «αποτελεί ένα σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο, προς όφελος της ανάπτυξης της περιοχής αλλά και ένα σημαντικό πυλώνα συνεργασίας με τους φορείς τόσο της Αυτοδιοίκησης όσο και με το σύνολο των φορέων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας».  

Ο Περιφερειάρχης ολοκλήρωσε την παρουσία του στον Πύργο με συνάντηση που είχε με τον Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό, με τον οποίο και αντήλλαξαν ευχές ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη