Συγκρότηση γνωμοδοτικής επιτροπής μετανάστευσης στην Ηλεία

Με σειρά αποφάσεων του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου - Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσου Αποστολόπουλου συγκροτήθηκαν πενταμελείς

Γνωμοδοτικές Επιτροπές Μετανάστευσης στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λευκάδας και Κεφαλληνίας.

Έργο των Επιτροπών είναι η διατύπωση γνώμης για τη χορήγηση ή ανανέωση της άδειας διαμονής του υπηκόου τρίτης χώρας. Προκειμένου να μορφώσει γνώμη, η Επιτροπή λαμβάνει υπόψη τα προβλεπόμενα από τις επί μέρους διατάξεις του νόμου 3385/2005 στοιχεία και την εν γένει προσωπικότητα του υπηκόου τρίτης χώρας.

Η στελέχωσή τους στηνΠεριφερειακή Ενότητα Ηλείας έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος ορίζεται ο Μαρκόπουλος Θεοδόσιος, Προϊστάμενος του Τμήματος Αδειών Διαμονής Ν. Ηλείας, με αναπληρωτή τον Ζάνο Γεώργιο, υπάλληλο του ίδιου Τμήματος.

Τακτικά μέλη ορίζονται οι:
- Κωνσταντινοπούλου Ελένη, υπάλληλος του Τμήματος Αδειών Διαμονής Ν. Ηλείας, με αναπληρώτρια την Ζωγόγιαννη Αγγελική - Βαρβάρα, υπάλληλο του ίδιου Τμήματος.
- Αγγελοπούλου Διαμάντω, υπάλληλος του Τμήματος Αδειών Διαμονής Ν. Ηλείας, με αναπληρωτή τον Χριστοδουλόπουλο Ευστάθιο, υπάλληλο του Τμήματος Αστικής Κατάστασης και Κοινωνικής Ένταξης Ν. Ηλείας.
- Τομπουλίδου Ελένη, υπάλληλος του Τμήματος Αδειών Διαμονής Ν. Ηλείας, με αναπληρώτρια την Αγγελοπούλου Διαμάντω, υπάλληλο του ίδιου Τμήματος.
- Πατσούρης Χαράλαμπος, Υπαστυνόμος Α΄ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με αναπληρωτή τον Μπακάλη Θεόδωρο, Αστυνομικό Υποδιευθυντή του επιτελείου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας.

Εισηγητής της Επιτροπής ορίζεται ο Ζάνος Γεώργιος, υπάλληλος του Τμήματος Αδειών Διαμονής Ν. Ηλείας, με αναπληρώτρια την Τομπουλίδου Ελένη, υπάλληλο του ίδιου Τμήματος.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η Λαδέα Ξακουστή, υπάλληλο του Τμήματος Αδειών Διαμονής Ν. Ηλείας, με αναπληρώτρια την Αγγελοπούλου Διαμάντω, υπάλληλο του ίδιου Τμήματος.

Πηγή

Δελτίο Τύπου

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη