Συνεδρίασε το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας

Την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011 συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας, κ. Ηλίας Τσαρούχας εισηγήθηκε την υποβολή πρότασης προς το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας, προκειμένου αυτό να διαβιβάσει προς το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας αρμοδιότητές του και συγκεκριμένα αυτές που αφορούν την οργάνωση πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Η διαδικασία αυτή προβλέπεται από το άρθρο 83, παρ. 9 του Νόμου 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης». Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας ομόφωνα έκανε δεκτή την εισήγηση του Προέδρου και έλαβε απόφαση η οποία θα διαβιβαστεί στον Δήμαρχο Ήλιδας όπως ορίζει ο νόμος 3852/2010 για να ενημερωθούν τα αρμόδια όργανα και εν προκειμένω το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας.

Οι υπόλοιπες αποφάσεις του Συμβουλίου αφορούσαν προεγκρίσεις ίδρυσης καταστημάτων και χορηγήσεις αδειών λειτουργίας μουσικής στην Δημοτική Κοινότητα Αμαλιάδας και όλες ελήφθησαν ομόφωνα.

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη