Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ Πύργου

Με σημαντικότερο θέμα την λήψη απόφασης έγκρισης υποβολής χρηματοδότησης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα – Πελοπόννησος – Ιόνιοι Νήσοι» για τηνυλοποίηση του έργου: Κατασκευή εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης τοπικής κοινότητας Λαστεϊκων και σύνδεση με το δίκτυο πόλης» προϋπολογισμού 3.567.000,00€, συνεδριάζει απόψε στις 7 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου. Για το ίδιο θέμα, θα ληφθεί και απόφαση έγκρισης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του δήμου Πύργου και της ΔΕΥΑΠ για την υλοποίηση του έργου.

Στην σημερινή συνεδρίαση θα ενημερωθεί το Σώμα πάνω στην έκθεση εσόδων – εξόδων Γ΄τριμήνου  2011, για τον έλεγχο υλοποίησης του τριμηνιαίου προϋπολογισμού, που υπέβαλλε στο Δημοτικό Συμβούλιο η Οικονομική Επιτροπή με την αριθ. 137/11 απόφασή της και το ΔΣ θα αποφασίσει ακόμα για την αποδοχή και κατανομή ποσού 95.693,69€ στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προερχόμενο από πιστώσεις του ΥΠΕΣΔΔΑ& Η.Δ, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων.

Ωστόσο αποφάσεις θα κληθεί να λάβει και για άλλα τρέχοντα θέματα, όπως την έγκριση κανονισμού χρήσης παραχωρούμενων κοινοχρήστων χώρων δήμου Πύργου, την έγκρισης της μελέτης του έργου «Τεχνικά έργα αντιπλημμυρικής προστασίας δήμου Πύργου στην Τ.Δ Σκαφιδιάς και του καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του με δημοπρασία, την έγκριση μελέτης με τίτλο «Διαμόρφωση ημιυπαίθριου χώρου αναψυκτηρίου σε κλειστό Αναψυκτήριο ΣΠΚ Δήμου Πύργου, την σύσταση  επιτροπής ονοματοθεσίας οδών πλατειών και συνοικιών και την έγκριση  τροποποιημένου σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Πύργου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος για το έργο «Μελέτη Πράξεως εφαρμογής Πολεοδομικής Μελέτης ΕΠΑ περιοχής επέκτασης του σχεδίου πόλεως Βάρδας».

Τέλος αποφάσεις θα ληφθούν για την έγκριση της υπ’ αριθ. 31/11 απόφασης της ΔΗΚΕΠ  περί τροποποίησης του προϋπολογισμού της επιχείρησης οικ. έτους 2011 και της τροποποίησης της σύμβασης εκτέλεσης του διετούς προγράμματος δράσης της ΔΗΚΕΠ, που εγκρίθηκε με την υπ’ αριθ. 311/11 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, ενώ θα συγκροτηθεί επιτροπή σχετικά με τον καθορισμό χώρων λειτουργίας, την ίδρυση, μετακίνηση, κατάργηση των Λαϊκών Αγορών του δήμου Πύργου.

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη