Τι δηλώνει ο Δ. Μάλιαρης για την διαγραφή του

«Υπενθυμίζω κάποιες αλήθειες τις οποίες οι κύριοι που με 

διέγραψαν δεν θέλουν να ακούγονται. Άραγε γιατί;»

Με αρκετά μέλη της να απουσιάζουν, για την ακρίβεια σε μια συνεδρίαση μεταξύ …συγγενών και φίλων, η παράταξη «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» αποφάσισε να με διαγράψει από μέλος της.

Προφανώς τους ήταν ενοχλητική η παρουσία μου. Δεν μπορούν να αντέξουν τη σύγκριση. Ο ένας να παράγει έργο, που να αντανακλά στην καθημερινότητα των πολιτών, και οι άλλοι να έχουν απλώς διακοσμητικό ρόλο ή  μία τυπική ( και όχι ουσιαστική ) παρουσία.

Ούτε μπορούν φυσικά να κατανοήσουν πως είναι δυνατόν κάποιος να παράγει έργο χωρίς καμία απολύτως ανταμοιβή, τιμώντας απλά την εμπιστοσύνη που έδειξαν -και δείχνουν- προς το πρόσωπό του ο δημότες.

Καταλαβαίνω την ενόχλησή τους, όπως την καταλαβαίνουν πλέον οι περισσότεροι πολίτες στον Δήμο μας. Άλλωστε οι μάσκες έπεσαν!

Απλώς θα τους υπενθυμίσω κάποιες αλήθειες, τις οποίες  οι κύριοι που με διέγραψαν δεν θέλουν να ακούγονται. Άραγε γιατί;

ΠΡΩΤΟΝ:  Αγωνίσθηκα με τους συνεργάτες μου για να επαναφέρουμε το ΚΟΤΥΧΙ στους δρόμους της ανάπτυξης, της κερδοφορίας και  της επένδυσης ώστε να  διασφαλιστεί  η ύπαρξή του στο μέλλον. Τα καταφέραμε! Για όσους δεν το γνωρίζουν,  η θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου στην εταιρεία ΚΟΤΥΧΙ Α.Ε. είναι άμισθη.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ:  Στον Σύνδεσμο «ΗΡΑΚΛΗΣ» ο μισθός του Προέδρου ανέρχεται στα 800 ευρώ το μήνα. Από τότε που έχω εκλεγεί  Πρόεδρος μέχρι σήμερα, δεν έχω πάρει ούτε ευρώ, τα χρήματα αυτά παραμένουν στο Σύνδεσμο για να καλύπτονται  οι ανάγκες του.

ΤΡΙΤΟΝ: Ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης, δια του αντιδημάρχου του κ. Ανδρέα Μίγκου, δεν διέθεσε στον Σύνδεσμο «ΗΡΑΚΛΗΣ» ούτε έναν υπάλληλο από τα 8άμηνα. Έτσι προσέλαβα και πληρώνω εγώ ο ίδιος (από δικές μου δαπάνες)  υπάλληλο για την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών του Συνδέσμου!

Παρά τα εμπόδια και την εναντίον μας «εχθρική» πολιτική από τους …συναδέλφους της παράταξής μας, εμείς προχωράμε και κοιτάμε μπροστά. 

Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Δήμου μας και των δημοτών μας. Και όχι το προσωπικό μας όφελος.

Αλήθεια, τα εναπομείναντα μέλη της παράταξης ( διότι οι περισσότεροι απουσίαζαν ή  έχουν διαχωρίσει τη θέση τους ) που αποφάσισαν τη διαγραφή μου, με συνοπτικές και καθεστωτικές διαδικασίες, μπορούν να ισχυριστούν  τα ίδια; 

Αν μπορούν ας το κάνουν…

Διονύσης Μάλιαρης 

Δημοτικός Σύμβουλος Ανδραβίδας Κυλλήνης

Πρόεδρος Συνδέσμου «ΗΡΑΚΛΗΣ»

Διευθύνων Σύμβουλος εταιρείας «ΚΟΤΥΧΙ Α.Ε.»

Πηγή

Δελτίο Τύπου
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ