Το νέο ωράριο λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών στον Πύργο

Το ωράριο λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών ανακοίνωσε σήμερα  ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Αντώνης Καράμπελας, κατ’ εφαρμογήν των διατάξεων του ν. 3979/2011.

Σύμφωνα με αυτόν αυξάνονται από 37,5 σε 40 οι ώρες εργασίας των μονίμων υπαλλήλων και των άλλων εργαζομένων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου του δημοσίου, των ΟΤΑ και λοιπών ΝΠΔΔ.

Οι δημοτικές υπηρεσίες –πλην αυτών της καθαριότητας, του πρασίνου και της δημοτικής αστυνομίας, που έχουν ειδικό ωράριο– θα λειτουργούν και θα δέχονται το κοινό καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 07:00 έως 15:00, δεδομένου ότι η πλειονότητα των υπαλλήλων του δήμου Πύργου επέλεξε αυτό το ωράριο εργασίας (ο νόμος δίνει τη δυνατότητα να προσέρχονται μέχρι τις 09:00 και να αποχωρούν αναλόγως μέχρι τις 17:00).

Διαφορετικό είναι το ωράριο του ΚΕΠ, που έχει περισσότερες ώρες για το κοινό, ενώ ένα γραφείο του λειτουργεί και το Σάββατο. Συγκεκριμένα, το γραφείο του ΚΕΠ στο δημαρχείο (οδός Τ. Πετροπούλου) θα λειτουργεί  καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:30 έως 20:00 και το Σάββατο από 08:00 έως 14:00, ενώ τα γραφεία που στεγάζονται στο διοικητήριο (οδός Μανωλοπούλου), το Βούναργο, το Επιτάλιο και το Καράτουλα θα λειτουργούν καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 07:30 έως 15:30.

Σημειώνεται ότι η δημοτική αρχή έχει ζητήσει από τους υπαλλήλους να τηρούν ευσυνείδητα το ωράριό τους και να εξυπηρετούν σωστά και γρήγορα τους πολίτες, πράγμα για το οποίο θα υπάρξουν συχνοί και συστηματικοί έλεγχοι.

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη