Χορηγία των ΑΒ Βασιλόπουλος Αμαλιάδας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ήλιδας

 

Τα πρώτα προϊόντα μπήκαν στα ράφια

Με την ευγενική χορηγία των «ΑΒ Βασιλόπουλος FoodMarket Αμαλιάδας» και προσωπικά του ιδιοκτήτη τους κ. Χρήστου Μπεβούδα, ξεκίνησε η τοποθέτηση των πρώτων προϊόντων στα ράφια της νέας δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ήλιδας, που λειτουργεί μέσω του Σωματείου μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα «Ίκελος».
Ο Δήμαρχος Ήλιδας μέσω ευχαριστήριας επιστολής του, ευχαρίστησε προσωπικά τον κύριο Μπεβούδα για την έμπρακτη συμπαράστασή του και εξήρε την κοινωνική ευαισθησία που επιδεικνύει.
Τις επόμενες ημέρες στα ράφια της κοινωνικής δομής θα τοποθετηθούν και οι δεκάδες τόνοι προϊόντων πρώτης ανάγκης που έχουν συλλεχθεί από κοινωνικές δράσεις της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Ήλιδας, ενώ από τους υπευθύνους του Κοινωνικού Παντοπωλείου αναμένονται και νέες χορηγίες συμπολιτών μας και επιχειρήσεων της περιοχής, προκειμένου στη συνέχεια οι προμήθειες αυτές να διανεμηθούν σε συμπολίτες μας που πλήττονται από την κρίση και χρήζουν άμεσης βοήθειας.    
Η επιστολή του δημάρχου Ήλιδας προς τον κ. Μπεβούδα έχει ως εξής:
«Ευχαριστήρια Επιστολή

Αξιότιμε κύριε Μπεβούδα,

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την έμπρακτη συμπαράστασή σας στην έναρξη των νέων μας Κοινωνικών Δομών και συγκεκριμένα του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ήλιδας που λειτουργεί μέσω του Σωματείο μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα «Ίκελος» και το οποίο ως δομή στηρίξατε από την πρώτη του ημέρα με προϊόντα και όπως μας έχετε διαβεβαιώσει θα συνεχίζετε να στηρίζετε ανά τα τακτά χρονικά διαστήματα.

Η άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημα για βοήθεια και αλληλεγγύη στις δύσκολες ημέρες που διανύει η χώρα μας, δείχνει και το κοινωνικό πρόσωπο των επιχειρήσεων σας, το οποίο φαίνεται να αποτελεί και δική σας στάση ζωής.

Επίσης, σας ευχαριστώ προσωπικά για τη μέχρι σήμερα αγαστή συνεργασία και τη συμπαράστασή σας στα δρώμενα του Δήμου μας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Πηγή

Δελτίο Τύπου
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

Studio Μαθηματικών