ΑΟΛΑΠ: "Λιτός αγώνας, πλούσιο θέαμα το 33ο Ολυμπιακό Ράλλυ"

Του Κώστα Πλιάγκου

Το Σαββατοκύριακο διεξάγεται το 33ο Ολυμπιακό Ράλι, που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

και το Κύπελλο Χώματος και χθες ο πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ, Μιχάλης Αποστολόπουλος και οι δύο μεγάλοι χορηγοί ο Όμιλος Στασινόπουλου και το Ι.ΚΤΕΟ ΙΟΝΙΚΗ, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, στις εγκαταστάσεις του Ι.ΚΤΕΟ ΙΟΝΙΚΗ στη Συντριάδα.

Μ. Αποστολόπουλος: «Αγώνας στο πνεύμα της εποχής»

Πρώτος πήρε το λόγο ο Μιχάλης Αποστολόπουλος, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Η αντίστροφη μέτρηση για το 33ο Ολυμπιακό Ράλι ξεκίνησε. Ένας αγώνας σε μια δύσκολη στιγμή για την ελληνική οικονομία και με ένα όργιο φημών που καθιστούν δυσοίωνο το μέλλον της Ελλάδας. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η ΑΟΛΑΠ είναι έτοιμη να προσφέρει συγκινήσεις στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το Σαββατοκύριακο τα βλέμματα όλης της Ελλάδας θα είναι στην Ηλεία. Συνδιοργανωτής είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και συμπαραστάτες ο Δήμος Αρχ. Ολυμπίας που έχει επωμιστεί το αγωνιστικό κομμάτι και ο Δήμος Πύργου, όπου θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική τελετή εκκίνησης και ο τερματισμός.

Πρόκειται για ένα λιτό αγώνα, σύμφωνα με το πνεύμα της εποχής. Περιλαμβάνει δύο ειδικές διαδρομές, επαναλαμβανόμενες, του Λάλα και της Φολόης. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί της Κυριακής έξω από το Δημαρχείο του Λάλα και το πρώτο αυτοκίνητο θα τερματίσει, σε αντίθεση με άλλες χρονιές που γινόταν το απόγευμα, στη 1.40 το μεσημέρι. Στις 3μ.μ.  θα γίνουν οι απονομές στο Δημαρχείο του Πύργου.

Το βράδυ του Σαββάτου, στις 8.30μ.μ. στην κεντρική πλατεία του Πύργου, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τα πληρώματα. Εφιστούμε την προσοχή στους θεατές, να στέκονται σε σωστά σημεία και να υπακούν στις υποδείξεις των κριτών για να μην υπάρχουν απρόοπτα.

Μεγάλοι χορηγοί του αγώνα είναι ο Όμιλος Στασινόπουλου που εμπορεύονται φρούτα και λαχανικά, το Ι.ΚΤΕΟ ΙΟΝΙΚΗ που έχει αναλάβει τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο το Σάββατο από τις 3μ.μ. έως τις 6μ.μ., το Comfuzio - Αφοί Καλογερόπουλοι, ο Κ.Πλατής - Αυτόματες πόρτες και ο Γ. Αλεξανδρόπουλος που έχει την αντιπροσωπεία της Skoda και της Citroen. Τους ευχαριστούμε για τη μεγάλη συνδρομή τους στη διεξαγωγή του αγώνα».

Μ. Στασινόπουλος: «Δίπλα στην ΑΟΛΑΠ»

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Μέμος Στασινόπουλος, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Η εταιρία μας είναι χορηγός σε αυτό τον άρτιο αγώνα. Πέρυσι είχαμε μείνει πολύ ευχαριστημένοι από την διοργάνωση και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στην ΑΟΛΑΠ όσα χρόνια θα υπάρχει ο θεσμός. Ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα δώσει δυναμικό «παρών»  στις ειδικές και θα ευχαριστηθεί τον αγώνα.

Γ. Σπηλιόπουλος: «Να θαυμάσουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΙΟΝΙΚΗΣ Α.Ε., Γιάννης Σπηλιόπουλος, αφού καλωσόρισε την ΑΟΛΑΠ στις εγκαταστάσεις του Ι.ΚΤΕΟ, τόνισε τα εξής: «Συνεργαζόμαστε για άλλη μια χρονιά με την ΑΟΛΑΠ για το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός. Καλούμε τον κόσμο να έρθει το Σάββατο στις εγκαταστάσεις μας, να θαυμάσει τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και να μιλήσει με τους οδηγούς. Ο καιρός θα είναι καλός την Κυριακή και ευχόμαστε να γίνει ένας επιτυχημένος και ασφαλής αγώνας».

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα "Πρώτη της Ηλείας"

Πηγή

ilialive.gr - protinews.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ