Υπερθέαμα σε αγώνα καρτ στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «3o PICK - BP Ultimate», ένας αγώνας που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας.

Σχεδόν 100 οδηγοί καρτ, από όλη την Ευρώπη, έδωσαν ομηρικές «μάχες» στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα, τους χιλιάδες θεατές που έδωσαν βροντερό παρών και εντυπωσιάστηκαν με το θέαμα που παρακολούθησαν. Αναμφισβήτητα, ο φετινός αγώνας ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αυτό φάνηκε τόσο από την προσέλευση του κόσμου, όσο και από το επίπεδο των συμμετεχόντων.

    Στο αγωνιστικό μέρος, οι οδηγοί χωρίστηκαν σε τέσσερις κατηγορίες. Στην «ΒΡ125», ο Δημήτρης Ζερβός επικράτησε του ανταγωνισμού σε ημιτελικό και τελικό, κάτι που συνέβη και στην κατηγορία «Loux», με τον Χρήστο Δούβρη να ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Οι Αλέξανδρος Λειβησιάνος και Χρήστος Σαγανάς μοιράστηκαν την πρώτη θέση, σε ημιτελικό και τελικό της κατηγορίας «Mini». Τέλος, στην κατηγορία «Super», ο παγκόσμιος πρωταθλητής Jonathan Thonon επικράτησε δύο φορές του ανταγωνισμού.

Την παράσταση έκλεψαν οι οδηγοί αυτοκινήτων που χάρισαν ένα μοναδικό σόου όπως επίσης και η φετινή καινοτομία της οργάνωσης του PICK, που ήταν ο αγώνας ποδηλάτων με επαγγελματίες αναβάτες και η «βόλτα» των λιλιπούτειων οδηγών. Πολλοί ήταν αυτοί που παρομοίωσαν τον αγώνα ως ένα «mini Μονακό» και ανανέωσαν το ραντεβού για το 4ο PICK το 2012.

Φορέας της φετινής διοργάνωσης ήταν ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών (Α.Ο.Π.), υπό τη θεσμική επίβλεψη και πιστοποίηση των ΕΛ.Π.Α./ΕΘ.Ε.Α. και C.I.K/F.I.A. Μέγας Χορηγός του θεσμού είναι η BP Ultimate και επίσημος χορηγός η εταιρεία αναψυκτικών Λουξ. Χορηγοί επικοινωνίας η Sportday, η Nova Σπορ Fm, οι 4 Τροχοί, το Αuto Βild Hellas.

Περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες από τον PICK μπορείτε να αντλείσετε από την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα πληκτρολογώντας www.pickpatras.gr

Πηγή

Δελτίο Τύπου
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών