Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης: Μεγαλειώδης συγκέντρωση νίκης για τον Ανδρέα Κορομηλά

Τι είπε ο υποψήφιος δήμαρχος στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Ανδραβίδα – Εκατοντάδες πολίτες ήταν στο πλευρό του, μαζί με γνωστά αυτοδιοικητικά στελέχη από όλο το δήμο που στηρίζουν δυναμικά την υποψηφιότητά του. Ο Ανδρέας Κορομηλάς δεν έκρυψε τη συγκίνησή του ανεβαίνοντας στο βήμα, λέγοντας πως «σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μου, βλέπω συνεργάτες, συγγενείς , φίλους, να βρίσκονται όλοι εδώ μαζί μου».

Και ο κ. Κορομηλάς συνέχισε στην ομιλία του αναφέροντας τα εξής:

« Η μεγάλη, τελική πορεία για τις κάλπες ξεκινάει απόψε εδώ ! Το καλύτερο μήνυμα της νίκης μας, την Κυριακή των εκλογών, το στέλνουμε παντού απόψε από εδώ ! Σας ευχαριστώ από καρδιάς που είστε μαζί μου! Η παρουσία σας, η συμμετοχή σας, η στήριξή σας, αποτελούν την δύναμη που χρειάζομαι για να συνεχίσω και να προχωρήσω σε έναν και μόνο δρόμο

ΣΕ  ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ

Και αυτό είναι κάτι που θα το κάνουμε ΜΑΖΙ. Αυτό άλλωστε αποτελεί και την προϋπόθεση της επιτυχίας μας !! Μαζί θα δώσουμε τον αγώνα μας, Μαζί θα κάνουμε τις καλύτερες επιλογές για τον τόπο μας, Μαζί θα διεκδικήσουμε εκείνο που μας αξίζει καλύτερα, Μαζί, σημαίνει ότι έχουμε χώρο, ακόμα και γι’ αυτούς που επιχειρούν να βάλουν φραγμούς στην κοινή μας προσπάθεια.

ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ  ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

koromilas2

Συνδημότες μου,
Γνωρίζετε και γνωρίζω πολύ καλά ότι ο Δήμος μας αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα…
Ακούω και βλέπω καθημερινά Εσάς τους συνδημότες μου, να ζουν με δυσκολίες που σίγουρα θα έπρεπε και θα μπορούσαν να αντιμετωπισθούν. Είναι αδιανόητο μία Δημοτική Αρχή να μην είναι σε θέση να δώσει λύση στα προβλήματα της καθημερινότητας.
Είμαι σίγουρος, ειλικρινά, ότι εάν εργασθούμε μεθοδικά,  εντατικά & στοχευμένα, θα βρούμε τις λύσεις.
Θέλω να ηγηθώ μιας Δημοτικής Αρχής, Που θα ξέρει να ακούει, Που θα μπορεί να κατανοεί, Που θα μπορεί να σχεδιάζει, Που θα είναι ικανή να ιεραρχεί τις ανάγκες, Που θα μπορεί  να θέτει προτεραιότητες, να βρίσκει και να δίνει λύσεις, να φέρνει εν τέλει, θετικά αποτελέσματα.
Αυτήν ακριβώς την Δημοτική Αρχή έχω οραματιστεί, εγώ και οι συνεργάτες μου, αυτήν τη Δημοτική

Αρχή θέλουμε, και αυτή Μας αξίζει: Μια Δημοτική Αρχή  Ανθρώπινη και Φιλική απέναντι σε κάθε πολίτη !

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι ο Δήμος μας έχει ιδιαιτερότητες, προβλήματα και δυσκολίες, ΕΧΕΙ  ΟΜΩΣ και μοναδικούς τομείς που οφείλουμε να αναδείξουμε και να αξιοποιήσουμε ! Να δούμε από την αρχή,  τα πλεονεκτήματά μας. Τις φυσικές ομορφιές μας, την τουριστική μας εξέλιξη, τον αρχαιολογικό και ιστορικό μας πλούτο, τον ίδιο τον πολιτισμό μας, Να δούμε το περιβάλλον μας και τις τοποθεσίες με την ιδιαίτερη αισθητική τους, Τον αθλητισμό σε όλο του το εύρος και τις δράσεις που θέλουμε να αναπτύξει η νεολαία, Να δούμε την αγροτική παραγωγή μας, που μπορεί να γίνει,  με συγκεκριμένες κινήσεις, σημείο αναφοράς στην τοπική και γενικότερη οικονομία μας.
Να δούμε τι γίνεται με τις υποδομές μας, δηλαδή τον τρόπο για τη συντήρηση υπαρχουσών υποδομών και τον τρόπο για το σχεδιασμό και υλοποίηση νέων έργων, που πραγματικά θα δώσουν ανάπτυξη και προοπτική στον τόπο μας.

Φίλες και φίλοι,
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η Βουπρασία μας, τα Λεχαινά μας, η Ανδραβίδα μας και το Κάστρο με την Κυλλήνη, είναι οι δημοτικές ενότητες του Καλλικρατικού Δήμου, που θα πρέπει να αναπτυχθούν ισόρροπα, σύμφωνα με τα πλεονεκτήματά τους. Είναι οι περιοχές που έχουν ένα κοινό μέλλον. Η σύνθεση της ξεχωριστής δυναμικής τους με την δημιουργική, σοβαρή και ορθολογική διαχείριση ενός σύγχρονου και ευέλικτου Δήμου, μπορεί να μας δώσει ένα ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ αποτέλεσμα εξέλιξης για όλους!!
Για αυτό αγαπητοί μου συνδημότες, πάνω από όλα προέχει Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Να πάμε ένα βήμα μπροστά τούτο τον τόπο, Χωρίς στεγανά και διαχωρισμούς, Να δώσουμε εμείς ένα «καλό παράδειγμα» μιας ομόψυχης κοινής πορείας στο Μέλλον, Χέρι -  χέρι να αξιοποιήσουμε ότι μας ενώνει και μας ωφελεί στον στόχο ενός, Ισχυρού – Ανθρώπινου – Παραγωγικού Δήμου!!!, ενός Δήμου που θα μάθουν, Να μην τον ΑΓΝΟΟΥΝ αλλά να τον ΣΕΒΟΝΤΑΙ όλοι.

koromilas3

Φίλες και φίλοι,
Από την πρώτη στιγμή που αποφάσισα να κατέλθω στον εκλογικό στίβο, ως υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, έκρινα ότι, την ίδια στιγμή έπρεπε να Σας ενημερώσω καθαρά και κρυστάλλινα. Όπως κάνω σε κάθε μου κίνηση απέναντί Σας. Υπήρξα ξεκάθαρος από την αρχή!
Δημοσιοποίησα τις προθέσεις μου άμεσα, και σήμερα εδώ αποδεικνύω ότι τηρώ αυτό που δήλωσα στο ακέραιο! Αυτή την ΈΝΤΙΜΗ ΣΤΑΣΗ δεσμεύομαι ότι, θα τηρώ αταλάντευτα και στη συνέχεια. Και ως άνθρωπος αλλά και ως ΔΗΜΑΡΧΟΣ που σέβεται και υπολογίζει τους Δημότες του. Πιθανότατα όμως αυτή η έντιμη στάση έχει ενοχλήσει κάποιους. Ίσως εκείνους που μέχρι πριν λίγο καιρό έπαιζαν το «κρυφτούλι» μαζί Σας. Εκείνοι που έπρεπε να … «μαδήσουμε τη μαργαρίτα» για να μάθουμε τελικά τι επιδιώκουν να κάνουν… Μπορεί και εκείνους που θεωρούσαν αυτονόητη την κάθοδό τους στις εκλογές, αλλά φεύγοντας εμφανίστηκαν ξαφνικά για να Σας… υποδείξουν τι θα κάνετε την ώρα της κάλπης!... Ενοχλήθηκαν ακόμα και εκείνοι που πανικόβλητοι και τρομαγμένοι επιχειρούν όλο αυτό το χρονικό διάστημα να πλήξουν την παράταξή μας, και εμένα προσωπικά, με χυδαιότητες, ψεύδη και συκοφαντίες καλυμμένες πίσω από την ανωνυμία τους.
Δηλώνω ότι δεν θα τους ακολουθήσουμε Όσο και αν θέλουν να «δηλητηριάσουν» την προεκλογική ατμόσφαιρα, τους απαντάμε:
Με την ευπρέπειά μας - Την σοβαρότητα της δικής μας τακτικής - Την εντιμότητα που χαρακτηρίζει τον αγώνα μας - Την ψυχική και πνευματική μας ευρυχωρία, που μας οδηγεί στο να αγκαλιάζουμε και να καλοδεχόμαστε - Όλους ανεξαίρετα τους συμπολίτες μας

Αγαπητοί μου συνδημότες,
Συγκροτήσαμε με σταθερά και προσεχτικά βήματα τον Συνδυασμό μας, και είμαστε υπερήφανοι σήμερα γιατί έχουμε το μεγαλύτερο και το πλέον αντιπροσωπευτικό ψηφοδέλτιο! Οι συνοδοιπόροι μου σε αυτή την προσπάθεια προέρχονται μέσα από τα σπλάχνα της τοπικής μας κοινωνίας.
Και είναι πρόσωπα άξια, ικανά και πάνω από όλα πανέτοιμα για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου να κάνουν το Δήμο μας «πρωταγωνιστή» και όχι κομπάρσο των εξελίξεων.
Τους ευχαριστώ και δημόσια απόψε:
Που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για αυτή την μεγάλη πορεία. Που στέκονται στο πλευρό μου και δίνουν με αξιοπιστία και συνέπεια την εκλογική μας «μάχη» Που … Δεν έκαναν πισωγυρίσματα αλλά βγήκαν ξεκάθαρα και δυναμικά να συνθέσουν το ψηφοδέλτιό μας.  Είναι οι δικοί Σας άνθρωποι!

Και Σας καλώ Να τους στηρίξετε αποφασιστικά Να ενδυναμώσετε τον αγώνα τους Να τους δείξετε εμπιστοσύνη Και να τους δώσετε «λαϊκή εντολή» να αλλάξουμε το Δήμο μας!

koromilas4

Φίλες και φίλοι,
Η αποψινή βραδιά δεν είναι απλώς ένα δυναμικό ξεκίνημα στην τελική ευθεία για την κάλπη.
Βάζει τη σφραγίδα της μεγάλης ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ του Συνδυασμού μας!

Σας ευχαριστώ για τη συγκλονιστική παρουσία Σας εδώ και για την ένθερμη συμπαράστασή Σας.
Προχωράμε ΜΑΖΙ με ένα σύνθημα, που δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το όνομα του συνδυασμού μας

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ