Η ΝΕΡΙΤ είναι εδώ! – Πρεμιέρα για τη νέα δημόσια τηλεόραση

Με ένα νέο δελτίο ειδήσεων ξεκίνησε στις 18:00 να εκπέμπει η ΝΕΡΙΤ - Θα ακολουθήσει μια ελληνική και μια ξένη ταινία και η Αθλητική Κυριακή - Πρεμιέρα του νέου δημόσιου τηλεοπτικού φορέα μια εβδομάδα πριν συμπληρωθούν 11 μήνες από του "μαύρο" στην ΕΡΤ - Με συμβασιούχους από τη Δημόσια Τηλεόραση θα "βγει" αρχικά η ΝΕΡΙΤ

Από το πρωί της Κυριακής, στην πάνω δεξιά γωνία της εικόνες που μετέδιδε η Δημόσια Τηλεόραση υπήρχε ένα ρολόι. Ήταν η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της ΝΕΡΙΤ, του νέου φορέα που ήρθε (έστω και καθυστερημένα) να αντικαταστήσει την «αμαρτωλή» ΕΡΤ.

Μόνο που τη ΝΕΡΙΤ, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, στελεχώνουν εκείνοι που δούλευαν στην ΕΡΤ και στη συνέχεια υπέγραψαν δίμηνες συμβάσεις με την Δημόσια Τηλεόραση.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΡΙΤ

Ακριβώς στις 18:00 βγήκε στον αέρα το νέο δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης. Η ΝΕΡΙΤ μπήκε και επίσημα στη ζωή και τους δέκτες μας.

Παρουσιάστρια την Αντριάννα Παρασκευοπούλου. Θα ακολουθήσουν μια ελληνική και μια ξένη ταινία, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρει η εκπομπή που έγραψε ιστορία μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ, η Αθλητική Κυριακή.

Η ΝΕΡΙΤ ξεκινά να λειτουργεί με το προσωπικό που υπάρχει στη Δημόσια Τηλεόραση από τον περασμένο Αύγουστο και οι συμβάσεις των 2μηνων συμβασιούχων της Δημόσιας Τηλεόρασης με τελευταία τροπολογία ανανεώνεται και θα αντικαθίσταται σταδιακά με τους νεοπροσλαμβανόμενους.

Σε ό,τι αφορά τις προσλήψεις υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα η διαδικασία για την πλήρωση θέσεων δημοσιογράφων και καλλιτεχνικών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αόριστου χρόνου πάγωσε και θα συνεχιστεί μετά τις εκλογές. Σε ό,τι αφορά το προσωπικό που ήδη έχει προσληφθεί, η είσοδος τους στον νέο φορέα θα γίνεται σταδιακά.

16 νέες εκπομπές θα ξεκινήσουν σταδιακά να προβάλλονται μέσα στις ερχόμενες δύο εβδομάδες και ενημερωτικές εκπομπές για τις δημοτικές εκλογές και τις ευρωεκλογές κάθε Τρίτη (εκτός της ερχόμενης Τρίτης λόγω Eurovision).

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ