Οκτώ σφαίρες έριξε ο Μαζιώτης - Μία η αστυνομία

Ο τρομοκράτης κυκλοφορούσε με πλαστή ταυτότητα στο όνομα "Μιχελάκης Μιχάλης", με την οποία είχε αγοράσει και αυτοκίνητο, το οποίο πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία της Αγροτικής Τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας, το Μάρτιο του 2014 - Τηλεφώνημα Σαμαρά στον τραυματία αστυνομικό

Λεπτομέρειες για τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη έδωσε και επισήμως, με συνέντευξη Τύπου, η Ελληνική Αστυνομία.

Όπως είπε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης, ο αρχιτρομοκράτης έριξε οκτώ σφαίρες μέσα στο πλήθος, αδιαφορώντας για το αν θα τραυμάτιζε κάποιον ή κάποιους διερχόμενους από το σημείο.

Από την πλευρά τους, οι αστυνομικοί έριξαν μία σφαίρα και πέτυχαν τον αρχιτρομοκράτη.

Ο Νίκος Μαζιώτης κυκλοφορούσε με πλαστή ταυτότητα στο όνομα «Μιχελάκης Μιχάλης, γεννημένος στις 16 Απριλίου του 1977 στην Αθήνα», με την οποία είχε αγοράσει και αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του.

Σύμφωνα με τον κ. Τσακνάκη, με αυτό το όνομα ο τρομοκράτης είχε αγοράσει αυτοκίνητο, το οποίο πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία της Αγροτικής Τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας, το Μάρτιο του 2014.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλας, μετέφερε τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού και όλης της κυβέρνησης στην ηγεσία της Αστυνομίας για τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε ο ίδιος, από τις Βρυξέλλες, στον τραυματία αστυνομικό, τον συνεχάρη και του υποσχέθηκε να τον επισκεφθεί όταν επιστρέψει από τη βελγική πρωτεύουσα.

Όπως είπε, πρόκειται για πολύ μεγάλη επιτυχία, την οποία απέδωσε σε συντονισμένες ενέργειες της Αντιτρομοκρατικής και της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Αναφέρθηκε στα κατορθώματα των αστυνομικών και στον αντίκτυπο της σύλληψης Μαζιώτη στο εξωτερικό και συνεχάρη τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, ζητώντας απ' όλα τα κόμματα να καταδικάσουν τη βία.

 

 

Πηγή

protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ