Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την αιχμαλωσία της Γαλλίδας στη Λαμία με δράστη 34χρονο

Είχαν γνωριστεί μέσω Facebook - Το λάθος του 34χρονου που οδήγησε στον εντοπισμό της γυναίκας και το σήμα της Interpol - Στον εισαγγελέα ο δράστης, αλλά και η 24χρονη φίλη του που γνώριζε για την "ομηρία" - Εξετάζονται οι ακριβείς συνθήκες της «σχέσης» τους

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την υπόθεση που αποκαλύφθηκε στη Λαμία, με πρωταγωνιστή έναν 34χρονο, ο οποίος κρατούσε φιμωμένη και κλειδωμένη σε ακάλυπτο πολυκατοικίας μία 40χρονη Γαλλίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος Λαμιώτης είχε γνωρίσει την Γαλλίδα μέσω Facebook πριν από τρία χρόνια και είχαν συνάψει σχέση η οποία όμως είχε διακοπεί.

Τις τελευταίες ημέρες είχαν και πάλι επικοινωνία και η Γαλλίδα φίλη του πείστηκε να έρθει ξανά στην Ελλάδα για να τον συναντήσει. Δεν μπορούσε όμως να φανταστεί τι θα βίωνε στα χέρια του 34χρονου.

Την έδεσε χειροπόδαρα και τη φίμωσε

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, όταν ο άντρας παρέλαβε τη 40χρονο από τον Σταθμό Λιανοκλαδίου και την οδήγησε σε ισόγειο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, όπου διαμένει.

Εκεί, όπως υποστήριξε η 40χρονη Γαλλίδα, την ξάπλωσε στο κρεβάτι, της έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία, της έδεσε χέρια και πόδια με πλαστικούς σφιγκτήρες, της έκλεισε τα μάτια με ένα μαντήλι και στη συνέχεια την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο, που υπάρχει στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας.

Ο δράστης έκανε το λάθος να αφήσει ανοιχτό το κινητό της γυναίκας, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί το στίγμα του κινητού και να οργανωθεί επιχείρηση για την απελευθέρωσή της το πρωί του Σαββάτου στο διαμέρισμα του 34χρονου. Ήταν και το στοιχείο που οδήγησε τις αρχές στον εντοπισμό της, καθώς είχαν ενημερωθεί από τον πατέρα της ότι δεν έδινε σημεία ζωής και γνώριζε ότι είχε έρθει στην Ελλάδα.

Μέσα στο δωμάτιο βρέθηκαν μονωτικές ταινίες, πλαστικοί σφηκτήρες (τάιραπς), ένα μαντήλι και ένα μαύρο κολάρο.

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο 34χρονος Λαμιώτης τα τελευταία δυο χρόνια περίπου, "φιλοξενεί" στο διαμέρισμά του, μια 24χρονη κοπελίτσα από τη Λαμία, η οποία γνώριζε για την ομηρία της 40χρονης, αλλά πιθανότατα φοβόταν να μιλήσει, αφού εξετάζονται και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 24χρονη είναι μαζί με τον 34χρονο.

Η Ασφάλεια Λαμίας εκτός από τον 34χρονο, ο οποίος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, συνέλαβε και την 24χρονη, αφού όπως αποδείχθηκε γνώριζε για την ομηρία της 40χρονης Γαλλίδας.

Ο 34χρονος εργάζεται  στο ΚΕΥΠ της Λαμίας.

Πηγή: LamiaReport.gr

Πηγή

protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ