Σοκ στα Τρίκαλα: Μπροστά στα μάτια του παιδιού και του εγγονιού τους έσφαξε τη γυναίκα του

Απανωτές μαχαιριές κατάφερε στη 45χρονη γυναίκα του 50χρονος- Το τετράχρονο παιδί τους και το εγγονάκι τους, ηλικίας επίσης 4 ετών ειδοποίησαν τους γείτονες- Συχνοί οι καυγάδες του ζευγαριού - Συνελήφθη ο δράστης

Μπροστά στα μάτια του τρίτου τους παιδιού, ηλικίας 4 ετών και του εγγονιού τους, παιδί της μεγάλης  κόρης της οικογένειας, ηλικίας επίσης τεσσάρων ετών, ένας πενηντάχρονος σκότωσε με απανωτές μαχαιριές την 45χρονη γυναίκα του. Ηταν η αιματηρή κατάληξη ενός ακόμη καυγά ανάμεσα στο ζευγάρι, που τα τελευταία χρόνια ζούσαν στο  Μεγαλοχώρι Τρικάλων.

Τα δύο παιδιά, που έγιναν μάρτυρες της άγριας δολοφονίας της μητέρας και γιαγιάς τους, αντίστοιχα, ήταν εκείνα που τρομαγμένα και κλαίγοντας έτρεξαν έξω από το σπίτι της οικογένειας και ειδοποίησαν μια γειτόνισσα: «Η μαμά δεν κουνιέται», έλεγε το ένα, «η γιαγιά κάτι έπαθε» φώναζε το άλλο.

Η 45χρονη νοσηλεύτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, έπεσε νεκρή από το χέρι του άνδρα της. Σύμφωνα με πληροφορίες η σχέση του ζευγαριού ήταν εκρηκτική  εξαιτίας της παθολογικής ζήλειας του 50χρονου και το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση. Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών: Η μεγάλη  κόρη, ηλικίας 20 ετών, είναι ήδη παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού η ίδια, το δεύτερο παιδί είναι σχολικής ηλικίας ενώ το τρίτο νήπιο. 

 Ο δράστης, που είχε μάντρα με οικοδομικά υλικά, έχει συλληφθεί . Μετά το έγκλημά του, ήταν αυτός που ειδοποίησε τη μεγάλη  κόρη. Φέρεται να της είπε «έλα να μαγειρέψεις για τη μάνα σου τώρα». 

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι  ο 50χρονος είχε καλέσει τη γυναίκα του στο σπίτι προκειμένου να συζητήσουν σε μια προσπάθεια να τα ξαναβρούν. Ωστόσο, όταν εκείνη πήγε στο σπίτι,  εκείνος δεν άργησε να πάρει ένα κουζινομάχαιρο και να την χτυπήσει στην κοιλιά και τον θώρακα, κόβοντας γρήγορα το νήμα της ζωής της.

Πηγές: trikalaola.gr, trikalavoice.gr, erevnatrikala.gr

Πηγή

protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ