"Σ’ αγαπάμε. Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ": Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον κυβερνήτη

Ο Δημοσθένης Γούλας, κυβερνήτης του μοιραίου ελικοπτέρου, καταγόταν από το Ανθηρό Αργιθέας και ήταν παντρεμένος με παιδιά

Παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία στον ιερό ναό Αναλήψεως του Σωτήρος του αδικοχαμένου κυβερνήτη του ελικοπτέρου Δημοσθένη Γούλα, από την Αργιθέα Καρδίτσας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έμενε στη Λάρισα με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους.

Στη συνοικία Αβέρωφ όπου βρίσκεται ο ιερός ναός συγκεντρώθηκαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του άτυχου ταγματάρχη ενώ το παρών έδωσε και τιμητικό άγημα από την αεροπορία στρατού.

Συγκλονίζει η χήρα του κυβερνήτη του ελικοπτέρου: «Σ' αγαπάω! Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ! Θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με αξιοπρέπεια»



«Σ’ αγαπάμε, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Σου υπόσχομαι πως θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με αγάπη και αξιοπρέπεια. Σ’ αγαπάω πάρα πολύ» ήταν τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του άτυχου στρατιωτικού.Ανείπωτος ο πόνος και η θλίψη. Συγγενείς, συνάδελφοι, φίλοι, έσπευσαν να πουν το ύστατο χαίρε στον ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα, παρουσία μεταξύ άλλων του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλη Κόκκαλη, της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου, του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελου Αποστολάκη και του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

«Το παιδί μου ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και εξαιρετικός πιλότος με μετεκπαίδευση» δήλωσε συγκινημένος ο πατέρας του εκλιπόντα.

«Δυστυχώς η ζωή είναι σκληρή. Εύχομαι να έχει καλό παράδεισο στις τάξεις των αγγέλων» δήλωσε συγγενής του.

Αποδίδοντας τιμές, ελικόπτερα πετούσαν στον ουρανό της Λάρισας την ώρα της εξοδίου ακολουθίας.

























Ο χειριστής του ελικοπτέρου, ταγματάρχης Δημοσθένης Γούλας




Η εξόδιος ακολουθία του υπολοχαγού (ΑΣ) Κωνσταντίνου Χατζή θα τελεσθεί σήμερα στις 15:00 το απόγευμα, στη Φαλάνη της Λάρισας.

O υπολοχαγός Κωνσταντίνος Χατζής


Η εξόδιος ακολουθία για τον υποστρατήγο (ΤΘ) Ιωάννη Τζανιδάκη, θα τελεσθεί την Παρασκευή, στις 6 το απόγευμα, στην Αρχαία Ελεύθερνα του Ρεθύμνου, από όπου κατάγεται. 

Ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης


Η εξόδιος ακολουθία του συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου (ΤΘ) θα τελεσθεί την Παρασκευή στις 10 το πρωί στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.

Ο συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου

Πηγή

protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ