Τι λέει ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας: Δεν συμμετείχα στο θανάσιμο τραυματισμό, σηκώθηκε και μας επιτέθηκε με γυαλί

Τι δηλώνει ο συλληφθείς καταστηματάρχης μέσω του δικηγόρου του - Η δική του εκδοχή για την τραγική κατάληξη της απόπειρας ληστείας - Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη - Δείτε το βίντεο-σοκ από την οδό Γλάδστωνος

Αντιμέτωπος με το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης είναι ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στην Oμόνοια, όπου βρήκε τον θάνατο ο επίδοξος ληστής.

Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα, που του άσκησε δίωξη για τα αδικήματα της επκίνδυνης σωματικής βλάβης (πλημμέλημα) και της θανατηφόρας βλάβης (κακούργημα, όταν η βλάβη έχει επακόλουθο το θάνατο).

Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τρίτη το πρωί. Μέχρι τότε, ο κοσμηματοπώλης θα παραμείνει κρατούμενος στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αττικής στην Κυψέλη.

Ο δικηγόρος του, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, δήλωσε: «Έχουμε ένα θλιβερό περιστατικό για όλους, στο οποίο όμως δεν έχει συμμετοχή στο επελθόν αποτέλεσμα ο εντολέας μου. Η πρώτη του ενέργεια ήταν η προσφυγή στην πολιτεία, ειδοποιώντας την αστυνομία».

»Έπειτα προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή του μαζί με άλλους περαστικούς που προσέτρεξαν και στη συνέχεια ο δράστης της κλοπής, στην προσπάθειά του να βγει, τραυματίστηκε από τα σπασμένα γυαλιά. Μάλιστα, ενδεικτικό του ότι ο τραυματισμός αυτός δεν οδήγησε στο τραγικό αποτέλεσμα, είναι ότι αφού βγήκε και ενώ είχε ήδη έρθει στο σημείο η ομάδα ΔΙΑΣ, αλλά και το ΕΚΑΒ, σηκώθηκε και επιτέθηκε εναντίον τους, απειλώντας τους με ένα κομμάτι σπασμένου γυαλιού».

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί αναζητούν και τον δεύτερο άνδρα που φαίνεται στο βίντεο να κλωτσάει τον επίδοξο ληστή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παραμένει ανοιχτό, μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης του ιατροδικαστή για τις συνθήκες θάνατου του επίδοξου ληστή, το ενδεχόμενο αλλαγής του κατηγορητηρίου.  

Οι αστυνομικοί είχαν βάλει από την πρώτη στιγμή στο «μικροσκόπιο» το σοκαριστικό βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το protothema.gr από όσα συνέβησαν στην Ομόνοια την Παρασκευή.

Η παρέμβαση του εισαγγελέα ήταν αναμενόμενη μετά τις «σκληρές» σκηνές που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας και στις οποίες φαίνονται δύο άτομα να κλωτσούν τον άντρα. ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει πέρασε μέσα απο τη τζαμαρία και τραυματίστηκε απο τα σπασμένα τζάμια πριν να αφήσει, λίγα λεπτά αργότερα, την τελευταία του πνοή στο πεζοδρόμιο έξω απο το κοσμηματοπωλείο.

crime1

 

Πηγή

protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ