Άγριο έγκλημα στη λαϊκή αγορά Αμαλιάδας - Ένας 29χρονος νεκρός και μια 17χρονη τραυματίας (νεότερη ενημέρωση)

Ένας 29χρονος έπεσε νεκρός όταν πυροβολήθηκε δύο φορές από συνομήλικό του, στη λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας στις δύο το μεσημέρι, μπροστά στα έκπληκτα μάτια πελατών και εμπόρων. Μια 17χρονη κοπέλα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης

μετά απο πυροβολισμό που δέχθηκε στη συνέχεια από τον ίδιο δράστη, στα πόδια της. Οι πληροφορίες ακόμα και μέσα από αστυνομικές πηγές είναι συγκεχυμένες. Μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο ανέφεραν πως ο 32χρονος δράστης κρατώντας μια μονόκαννη καραμπίνα πυροβόλησε εν ψυχρώ το θύμα και στη συνέχεια λίγα μέτρα πιο κάτω κυνήγησε και πυροβόλησε την κοπέλα που ήταν μαζί με το θύμα.

Συγγενείς του θύματος που βρίσκονταν στο χώρο της λαϊκής αγοράς, εξαγριωμένοι κυνήγησαν το δράστη που συνελήφθη λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς. Οι σκηνές που ακολούθησαν στη συνέχεια στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, δεν περιγράφονται καθώς συγγενείς του θύματος και του δράστη βρέθηκαν αντιμέτωποι στον ίδιο χώρο και με βάση μαρτυρίες υπήρξε συμπλοκή μεταξύ τους. Με βάση άλλες πληροφορίες, δράστης και θύμα ήταν συγγενής.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Πριν από λίγα λεπτά η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για το φονικό.

"Συνελήφθη, σήμερα (6-8-2011) το μεσημέρι στην Αμαλιάδα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας ένας ημεδαπός ηλικίας 32 ετών κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία 29χρονου ημεδαπού και για απόπειρα ανθρωποκτονίας μιας 17χρονης ημεδαπής.

 Ειδικότερα, σήμερα (6-8-2011) το μεσημέρι ο 32χρονος συλληφθείς, λόγω προσωπικών διαφορών με τη 17χρονη, μετέβηκε κρατώντας ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο στη λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας όπου αυτή και ο 29χρονος κουνιάδος της πωλούσαν αγροτικά προϊόντα. Εκεί κατόπιν επεισοδίου, ο συλληφθείς πυροβόλησε τον 29χρονο και έπειτα κατεδίωξε πεζή για μικρή απόσταση την 17χρονη πυροβολώντας και αυτή.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας που ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, και μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη στην είσοδο της λαϊκής αγοράς. Παράλληλα σε απόσταση λίγων μέτρων από το σημείο σύλληψης βρέθηκε το μονόκαννο κυνηγετικό όπλο το οποίο και κατασχέθηκε.

 Οι παθόντες μεταφέρθηκαν με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου διαπιστώθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του 29χρονου ημεδαπού ενώ η 17χρονη παρέμεινε σοβαρά τραυματισμένη για νοσηλεία.

 Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας".

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ