Αίγιο: Πήγε πίσω από τις καλαμιές ανήλικη για να του . . . θωπεύσει τα γεννητικά όργανα!

Στα χέρια των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε ένας 67χρονος άνδρας στο Αίγιο, την ώρα που βρισκόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με ανήλικη κοπέλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε δώσει ελάχιστα χρήματα σε μια 13χρονη Ρομά από την Ρουμανία και την οδήγησε πίσω από τις καλαμιές σε συγκεκριμένη τοποθεσία στην Αιγιάλεια, με σκοπό να του θωπεύσει τα γεννητικά όργανα.

Στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικοί με την πληροφορία πως στη συγκεκριμένη τοποθεσία άνδρες συνευρίσκονται ερωτικά με ανήλικες Ρομά έναντι χαμηλής συνήθως χρηματικής αμοιβής.

Έτσι συνελήφθη άμεσα ο δράστης την ώρα της πράξης και πλέον αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ασέλγειας, αποπλάνησης παιδιού και προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η ανήλικη φιλοξενείται στην αστυνομία Αιγίου, αφού ακόμα δεν έχουν βρεθεί γονείς ή κηδεμόνες και έτσι έχει ειδοποιηθεί το Χαμόγελο του Παιδιού στο πλαίσιο αναζήτησης μέριμνας για τη μικρή.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας 67χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, στο Αίγιο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση, σε κεντρική περιοχή του Αιγίου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ηλικιωμένος ασελγούσε σε ανήλικες Ρομά.

Πράγματι, την ίδια ημέρα το μεσημέρι, προσήλθε στο σημείο ο 67χρονος και συνάντησε μια 13χρονη Ρομά, υπήκοο Ρουμανίας. Στη συνέχεια αφού της υποσχέθηκε αμοιβή, την οδήγησε σε σημείο που παρείχε φυσική κάλυψη (πίσω από καλαμιές), και ασέλγησε σε βάρος της.

Άμεσα επενέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, οι οποίοι σταμάτησαν την πράξη και συνέλαβαν τον 67χρονο.

Ο συλληφθείς  οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου, ενώ η 13χρονη φιλοξενείται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών, στο οποίο τη μετέφερε ο οργανισμός Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Υπογραμμίζεται, ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στην τηλεφωνική γραμμή 1056 του Χαμόγελου του Παιδιού και στις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να καταγγείλουν παρόμοια περιστατικά.

Τις έρευνες και την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Αιγίου.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ