Απάντηση Παπουτσή για τις κλοπές χαλκού από τον ΟΣΕ στη Δυτική Ελλάδα

«Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση περιστατικών κλοπών και φθοράς υλικού δημόσιων δικτύων υποδομών έδωσε προς τις υφιστάμενες Υπηρεσίες των

Αστυνομικών Διευθύνσεων Αχαΐας, Αιτωλίας, Ακαρνανίας και Ηλείας, σαφείς εντολές και οδηγίες προς την εκπόνηση στοχευμένων επιχειρησιακών δράσεων», αναφέρει μεταξύ άλλων στην απάντησή του σχετικά με την αντιμετώπιση κλοπών χαλκού από δημόσια δίκτυα υποδομών στην Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής.

 «Στο πλαίσιο αυτών, σημειώνεται, ότι οι τοπικές αρμόδιες Υπηρεσίες, σε συνεργασία με τις λοιπές Υπηρεσίες (Ο.Π.Κ.Ε., Ο.Ε.Π.Τ.Α και Ομάδες ΔΙ.Α.Σ) των Αστυνομικών Διευθύνσεων συγκροτούν μικτά κλιμάκια και διενεργούν ελέγχους σε επιλεγμένα σημεία εδαφικής αρμοδιότητάς των για την αποτροπή τέλεσης τέτοιων κλοπών, όσο και για την αυτόφωρη σύλληψη των δραστών.

Οι δράσεις συνεχίζονται και τα παραπάνω σχέδια βελτιώνονται και σε κάθε περίπτωση αναγγελίας κλοπής-φθοράς εκδηλώνονται οι ενδεδειγμένες αστυνομικές και δικονομικές ενέργειες», επισημάνθηκε σε απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή σε ερώτηση που κατέθεσε στο πλαίσιο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου ο Βουλευτής Αχαϊας, της Ν.Δ. κ. Μ. Μπεκίρης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή

zougla.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.