Αρχαία Ολυμπία: Το βουνό "πλάκωσε" την περιμετρική οδό (2 video) (Νεότερα)

Απίστευτη καταστροφή στην Αρχαία Ολυμπία. Λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ υποχώρησε τμήμα από το πρανές στην περιμετρική οδό, όχι στο γνωστό σημείο του τούνελ "Εκεχειρία" αλλά

σε άλλο σημείο ανάμεσα στο πρώτο τούνελ και την διασταύρωση Κοσκινά. Ο δρόμος σκεπάστηκε από όγκους χωμάτων και "σαρζανέτ¨και στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν κάτω από τους όγκους χωμάτων βρίσκεται κάποιο αυτοκίνητο και αυτό προκαλεί τεράστια αγωνία και άγχος σε όλους. Στο σημείο έφτασε και ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Κοτζιάς.

Να σημειώεθει πως το έργο κατασκευάστηκε το 2004 στο πλαίσιο των έργων που έγιναν για την Ολυμπία στην προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όμως από τότε δεν έχει παραδοθεί ακόμα...

Νεότερη ενημέρωση 23:38

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Π.Ε. Ηλείας "κλειστή είναι  η εθνική οδός Παράκαμψη Αρχαίας Ολυμπίας  στο ύψος του της διασταύρωσης προς Μάγειρα - Κλαδέο, λόγω των μεγαλων κατολισθήσεων που έχουν σημειωθεί.

Με παρέμβαση της Π.Ε Ηλείας αποστέλλεται χωματουργικό μηχάνημα για έργα διάνοιξης της Εθνικής Οδού  και θα γίνει προσπάθεια να αποκατασταθεί η κυκλοφορία τις πρώτες  πρωινές της Παρασκευής".  

Νεότερη ενημέρωση 12:35 10/2

Από το πρωί της Παρασκευής έχει ξεκινήσει η απομάκρυνση των χωμάτινων όγκων απο μηχανήματα και φορτηγά στο σημείο και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε και αν δοθεί το τμήμα της οδού σε κυκλοφορία, μιας και υπάρχει κίνδυνος και νέων κατολισθήσεων.

Νεότερη ενημέρωση 23:20 10/2

Μεγάλες προσπάθειες γίνονται απο  την Π.Ε Ηλείας διάνοιξης (της κλειστής λόγω των μεγαλων κατολισθήσεων που έχουν σημειωθεί) Εθνικής οδού Παράκαμψης Αρχαίας Ολυμπίας στο ύψος του της διασταύρωσης προς Μάγειρα - Κλαδέο, και στο σημείο εργάζονται 2 μεγάλοι φορτωτές και 5 φορτηγά. Θα  γίνει προσπάθεια να αποκατασταθεί η κυκλοφορία μέχρι το βραδύ της Παρασκευής διοτι είναι τεράστιοι οι χωμάτινοι όγκοι που έχουν κατολισθήσει.

Nεότερη ενημέρωση 12:02 11/2

Νέο τμήμα από το πρανές υποχώρησε και δημιουργεί εκ νέου προβλήματα στο σημείο που παραμένει εκτός κυκλοφορίας.

Πηγή

ilialive.gr

Video

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ