Σε κρίσιμη κατάσταση 29χρονος θύμα τροχαίου στο Βαρθολομιό

Σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλέτας με τζιπ πριν την γέφυρα Πηνειού

Του Γιάννη Σπυρούνη
Σοβαρά τραυματίστηκε σε τροχαίο στην γέφυρα του Πηνειού στο Βαρθολομιό, το μεσημέρι της Πέμπτης, ένας 29χρονος από τη Γαστούνη, που οδηγούσε μια μοτοσικλέτα κυβισμού. Συγκρούστηκε με ένα τζιπ, ο οδηγός του οποίου επιχειρούσε να στρίψει στον κεντρικό δρόμο Γαστούνης – Βαρθολομιού.

trox varth2

Το τροχαίο συνέβη στη μια χθες το μεσημέρι λίγα μέτρα πριν από τη γέφυρα του Πηνείου στην είσοδο της πόλης του Βαρθολομιού στον κεντρικό δρόμο. Ο 29χρονος οδηγούσε μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και είχε κατεύθυνση προς τη Γαστούνη, όπου διαμένει. Ο 72χρονος οδηγός ενός τζιπ, επιχείρησε να στρίψει στην οδό Γαστούνης – Βαρθολομιού, προς το Βαρθολομιό με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να συγκρουστούν μετωπικά. Ο 29χρονος με τη μηχανή του έχασε τον έλεγχο, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο πρανές της οδού αφού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα πρώτα, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποφύγει το τζιπ.

trox varth3

Μάλιστα σε αυτή την πορεία πέρασε «ξυστά» από μια κολώνα ηλεκτροφωτισμού. Με ασθενοφόρο ο 29χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ένα σοβαρό κάταγμα στο πόδι. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου όπου διασωληνώθηκε και ξεκίνησε η αναζήτηση διαθέσιμης κλίνης σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κοντινά νοσοκομεία. Βρέθηκε διαθέσιμη κλίνη στο Θριάσιο Νοσοκομείο στην Ελευσίνα, ενώ κρίθηκε νωρίτερα απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστεί το κάταγμα στο πόδι. Αργά το βράδυ χθες, αναμενόταν να ολοκληρωθεί η επέμβαση και να μεταφερθεί στη ΜΕΘ του Θριάσιου.

trox varth4

trox varth5

Πρώτη ανάρτηση: 13:03 17/07

Τελευταία ενημέρωση: 08:12 18/08

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών