Βούναργο: Τρακτέρ καταπλάκωσε 76χρονο αγρότη (photos & video)

Δεν έχουν τέλος οι τραγωδίες με αρνητικούς πρωταγωνιστές αγρότες και τρακτέρ. Το μεσημέρι της Παρασκευής ένας 76χρονος έχασε τη ζωή του στο Βούναργο όταν καταπλακώθηκε από τον γεωργικό ελκυστήρα που οδηγούσε. Ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος του Αθανασίου, βρέθηκε κάτω από το βαρύ μηχάνημα και παρά τις προσπάθειες που έκαναν περίοικοι δεν κατάφεραν να τον σώσουν. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο Πύργου από τους γιατρούς που και αυτοί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ο 76χρονος βρισκόταν στο χωράφι του μαζί με έναν εργάτη για να ραντίσουν τις ελιές. Όταν τελείωσαν την δουλειά τους, ο 76χρονος ανέβηκε στο τρακτέρ ενώ πίσω του πεζός ακολουθούσε ο εργάτης. Δεν είχε διασχίσει παρά ελάχιστα μέτρα, όταν στο στενό χωμάτινο αγροτικό δρόμο, το τρακτέρ πάτησε στην άκρη και αναποδογύρισε. Το μηχάνημα βρέθηκε στην άλλη πλευρά του δρόμου δίπλα σε ένα ελαιόδεντρο και ο 76χρονος εγκλωβισμένος από κάτω. Ο εργάτης έτρεξε δίπλα του, προσπάθησε να τον βγάλει αλλά δεν γινόταν. Είδε τον άτυχο αγρότη αναίσθητο και άρχισε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια τους περίοικους. Ο Νίκος Δημουλάς ήταν ο άνθρωπος που δούλευε μαζί με τον ηλικιωμένο. «Είχε κάνει μόλις τρία μέτρα και το τρακτέρ καβάλησε στον όχτο και τουμπάρισε. Ο άνθρωπος βρέθηκε από κάτω, δεν είχα χρόνο αντίδρασης. Τον είχε πλακώσει στη μέση. Έτρεξα δίπλα του, του μίλαγα, ούρλιαζα αλλά δεν ανταποκρινόταν. Κάλεσα το ΕΚΑΒ και φώναξα του γείτονες, αφού δεν μπορούσα να κάνω κάτι μόνος μου» περιέγραψε ο αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας.

Στο σημείο έφτασε και το διασωστικό όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου οι πυροσβέστες περιορίστηκαν στην καταγραφή του συμβάντος, αφού οι κάτοικοι είχαν καταφέρει να απεγκλωβίσουν τον ηλικιωμένο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ να τον οδηγήσουν στη συνέχεια στο νοσοκομείο του Πύργου.

Η είδηση της τραγωδίας αυτής στο Βούναργο, βύθισε στο πένθος το χωριό, όπου άμεσα έγινε γνωστό το τι είχε συμβεί.

traker03

traker04

 

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ