Δικογραφία για κλεμμένα ανταλλακτικά στη Βάρδα

Πέντε άτομα φέρονται ως οι εμπλεκόμενοι σε υπόθεση κλοπής ανταλλακτικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στην περιοχή Ψάρι Βάρδας.

Μετά από έρευνες που έκανε η Αστυνομία σε δύο οικογένειες, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός από ανταλλακτικά, σασί οχημάτων, ενώ ένα παλιό συσκευαστήριο είχε μετατραπεί σε παράνομο συνεργείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Α.Τ. Βάρδας, οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες που πέντε άτομα στην περιοχή κλέβουν αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Έτσι ξεκίνησαν οι έρευνες πρώτα στο σπίτι οικογένειας όπου φέρονται να εμπλέκονται ο πατέρας με τους δύο γιους του.

Εκεί έγινε η έρευνα στο παλιό συσκευαστήριο και βρέθηκαν μεταξύ άλλων ένα μοτοποδήλατο κλεμμένο από την περιοχή της Πάτρας το 2007, η καμπίνα ενός φορτηγού μάρκας Mitsubishi που είχε κλαπεί στις 2 Σεπτεμβρίου 2011 από τον Αγ. Στέφανο Αττικής και μια μοτοσικλέτα που από τα στοιχεία της προκύπτει πως η πινακίδα κυκλοφορίας της είχε κλαπεί από το Μοσχάτο Αττικής το 2000. Ακόμα στον ίδιο χώρο βρέθηκαν κινητήρες και ψαλίδια αυτοκινήτων.

Ακόμα σε κοντινό στο συσκευαστήριο παράπηγμα, οι αστυνομικοί βρήκαν διάφορα κομμένα εξαρτήματα από οχήματα, όπως αμορτισέρ, τροχοί, ψυγεία, ρεζερβουάρ, τα οποία και κατασχέθηκαν. Σε δεύτερο παράπηγμα βρέθηκαν ακόμα ένα σασί μοτοσικλέτας και άλλα ανταλλακτικά.

Σε έρευνες σε άλλο σπίτι στην περιοχή, δύο αδέρφια κατείχαν μια μοτοσικλέτα χωρίς στοιχεία κυκλοφορίας με αλλαγμένο κινητήρα, η οποία και κατασχέθηκε. Σύμφωνα με την Αστυνομία τα στοιχεία που υπάρχουν εμπλέκουν τους φερόμενους ως δράστες σε υποθέσεις κλοπών.

Για την περίπτωση της καμπίνας του φορτηγού οι εμπλεκόμενοι φέρονται να δήλωσαν πως την αγόρασαν στις 14 Σεπτεμβρίου από μάντρα παλιών αυτοκινήτων στη Δράμα, αφού πρώτα την εντόπισαν σε αναζήτηση στο ίντερνετ. Από το Α.Τ. Βάρδας δόθηκε εντολή για έρευνα στη μάντρα προς τις τοπικές αρχές.

Σε βάρος των πέντε αντρών σχηματίστηκε δικογραφία και δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ