Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου - Ενεπλάκη ο Αστ. Διευθυντής Ηλείας (video)

Αρχική ενημέρωση 8:59 Πέντε άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο που συνέβη λίγο μετά τις οκτώ το πρωί στη διασταύρωση Δουνεϊκών στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ilialive.gr, το ατύχημα συνέβη όταν ο οδηγός μιας μπλε Mercedes συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας, ακριβώς επάνω στη διασταύρωση.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός της Mercedes ενώ ελαφρύτερα οι τεσσερις συνεπιβαίνοντες του. Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο αστυνομικός σοκαρισμένος.

Στο σημείο μετέβησαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου επιχείρησαν τον απεγκλωβισμό του ηλικιωμένου οδηγού της Mercedes.

Νεότερη ενημέρωση 11:10

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας, Ταξίαρχος, Αριστείδης Μαρτζάκλης ήταν ο οδηγός το συμβατικού αυτοκινήτου της Αστυνομίας το οποίο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 84χρονος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο ηλικιωμένος εκινείτο με κατεύθυνση από τα Δουνέϊκα προς την Ι.Μ. Φραγκοπηδήματος και επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την Εθνική Οδό όταν έγινε η σύγκρουση. Ο ίδιος είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένος και ελαφρύτερα οι συνεπιβάτες του ένας άντρας 80 ετών και τρεις γυναίκες ηλικίας 77, 70 και 69 ετών.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας κ. Μαρτζάκλης που δεν έχει τραυματιστεί, μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, λόγω της πίεσης που δέχθηκε απο τη ζώνη ασφαλείας.

Νεότερη ενημέρωση 11:40

Δυστυχώς κατέληξε συνέπεια των τραυμάτων του ο 84χρονος οδηγός της Mercedes πριν από λίγη ώρα στο νοσοκομείο Πύργου. Οι γιατροί κατέβαλαν προσπάθειες για να σώσουν τη ζωή του ηλικιωμένου, όμως τα σοβαρά τραύματά του δεν άφησαν ελπίδες…

Νεότερη ενημέρωση 20:00

Νεκρός είναι ο οδηγός της Mercedes Κωνσταντίνος Ανδρικόπουλος του Νικολάου, κάτοικος Καναδά και προσωρινά οικισμού Καλακέϊκων όπου διατηρούσε το εξοχικό του.

Πηγή

ilialive.gr

Video

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών