Είναι πολλά τα χρυσαφικά . . . Άρη

Τις τελευταίες ημέρες οι κλέφτες στην Ηλεία, είχαν στόχευση. Χρυσαφικά και μετρητά «κλαίνε» αρκετοί ιδιοκτήτες. Πολλά τα περιστατικά στον Πύργο το τελευταίο τετραήμερο, όπως και σε άλλες περιοχές του νομού.

Στον Πύργο λοιπόν οι κλέφτες μπαίνουν όπου θέλουν, όπως θέλουν. Στην οδό Μελισσίων μπήκαν από το παράθυρο και «σήκωσαν» χρυσαφικά απροσδιόριστης αξίας.

Στην οδό Κατακόλου, ανέβηκαν από εξωτερική σκάλα σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου. Πήραν δύο ηλεκτρικά τρυπάνια, ένα radio-cd και μια κουλούρα καλωδίου συνολικής αξίας 500 ευρώ.

Στην οδό Παλαιολόγου τα κατάφεραν παραβιάζοντας την κεντρική πόρτα. Και εδώ
χρυσαφικά απροσδιόριστης αξίας έκαναν φτερά.

Στην περιοχή «Μπιστούμπα» ο στόχος ήταν άλλος… Από αποθήκη έκλεψαν 1.000 λίτρα πετρέλαιο σε πλαστικά μπιτόνια, εφτά μπαταρίες καλωδίων και διάφορα καλώδια συνολικής αξίας 4.000 ευρώ.

Ούτε το «βανάκι» του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Ηλείας στην είσοδο του Πύργου, δεν γλίτωσε από τους κλέφτες. Πήραν το κασετόφωνο, τη μπαταρία συνολικής αξίας 300 ευρώ και προκάλεσαν αρκετές φθορές εξωτερικά του οχήματος.

Στην Αμαλιάδα άγνωστος έκλεψε ένα μοτοποδήλατο, έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη, ενώ σε άλλη περίπτωση με τη μέθοδο της θραύσης του αφαλού της κλειδαριάς μπήκαν οι κλέφτες σε διαμέρισμα. Το κομοδίνο, έκρυβε αρκετά και έτσι το χρηματικό ποσό των 3.500 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 1.500 ευρώ, έκαναν φτερα.

Στην Ανδραβίδα από την μπαλκονόπορτα μπήκε ο κλέφτης. Και έφυγε πάλι από εκεί αρκετά «φορτωμένος» με χρυσαφικά αξίας 3.500 ευρώ.

Στο Στρούσι, άγνωστοι έκλεψαν μέσα από κλειστό γυμναστήριο πέντε μπάλες μπάσκετ αξίας 500 ευρώ.

Στη Ζαχάρω το μπάνιο κόστισε στον ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου. Όταν επέστρεψε από την παραλία, βρήκε το όχημα παραβιασμένο και από μέσα να λείπει το λάπτοπ αξίας 700 ευρώ.

Στην Πλατιάνα οι κλέφτες έκαναν δρομολόγιο για να φορτώσουν υλικά οικοδομών από νεοαναγειρόμενη οικοδομή. Τα υλικά βρέθηκαν σε άλλη νεοαναγειρόμενη οικοδομή τα οποία και αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα. Η αξίας τους 3000 ευρώ.

Σε άλλη περίπτωση στη Γαστούνη, λίγο έλλειψε η ιδιοκτήτρια, αλλά ήταν αρκετό για να γίνει η ζημιά. Οι κλέφτες βρήκαν ξεκλείδωτη την πόρτα και μπήκαν… Τα κοσμήματα στην κρεβατοκάμαρα αξίας 2000 ευρώ, έκαναν «φτερά» με σχετική… ευκολία.

Στις Ράχες Κρεστένων, άγνωστοι μπήκαν σε σπίτι από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και τα σήκωσαν όλα. Ένα λάπτοπ, η τηλεόραση η «πλάσμα», το τσαντάκι με τα χρυσαφικά και μια τσάντα που περιείχε προσωπικά έγγραφα, κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι. Το σύνολο έβγαλε «ζημιά» περίπου 3000 ευρώ.

Στο Φανάρι, οι κλέφτες μπήκαν σε σπίτι παραβιάζοντας το ξύλινο πατζούρι στο μπάνιο. Έψαξαν, έψαξαν, έψαξαν και βρήκαν σε ένα τσαντάκι στο σαλόνι και σε συρτάρι υπνοδωματίου συνολικά 2075 ευρώ.

Στην Καυκανιά τέλος κάποιος ήθελε ένα αρνί και το «ψώνισε» από ένα μαντρί.

Στη Γαστούνη όμως «ρήμαξαν» τις αρνάδες. Είκοσι τον αριθμό  ράτσας «Λαγκόν» και «Γερμανικές» «εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς»… Η αξία τους περί τις 2000 ευρώ συνολικά.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

Studio Μαθηματικών