Επιτάλιο: 25χρονος συγχωριανός έσφαξε την 86χρονη για 500 ευρώ με κουζινομάχαιρο (video HD)

Ένας 25χρονος από το Επιτάλιο, που είχε συλληφθεί τη Δευτέρα για παράνομη κατοχή στιλέτων και πλαστού χαρτονομίσματος, είναι σύμφωνα με την Αστυνομία ο δράστης της

άγριας δολοφονίας της 86χρονης Γεωργίας Αναστοπούλου, στο Επιτάλιο. Το φονικό έγινε, όχι στις 7 Ιανουαρίου, αλλά μια μέρα νωρίτερα - στις 6 του μήνα, όπως είπε ο δράστης, τις απογευματινές προς βραδινές ώρες.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Αριστείδης Μαρτζάκλης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης, ο δράστης έφτασε στο σπίτι της 86χρονης, μαζί με μια γυναίκα συγγενικό του πρόσωπο. Σκοπός του ήταν κλέψει την ηλικιωμένη. Μπήκε από το παράθυρο και η γιαγιά τον αντιλήφθηκε.

Σύμφωνα με στα στοιχεία που υπάρχουν δράστης και θύμα πάλεψαν και τότε ο 25χρονος βλέποντας την αντίσταση από την ηλικιωμένη, άρπαξε το κουζινομάχαιρο με το οποίο αυτή νωρίτερα έκοβε ψωμί και με μανία την χτύπησε πολλές φορές στο λαιμό.

Στη συνέχεια και αφού ξεψύχησε η 86χρονη, έψαξε γρήγορα το σπίτι και κάτω από το ψυγείο βρήκε ένα φάκελο που περιείχε το ποσό των 500 ευρώ, πιθανότατα να ήταν και 700. Στη συνέχεια γεμάτος αίματα βγήκε από το σπίτι όπου τον περίμενε η 28χρονη γυναίκα και έφυγαν. Πήγαν στο σπίτι του, όπου έβγαλε τα ματωμένα ρούχα και τα έπλυνε στο πλυντήριο σε μεγάλη θερμοκρασία για να χαθούν τα ίχνη από τα αίματα.

Ο δράστης οδηγήθηκε από αστυνομικούς στο χώρο του εγκλήματος για να τους υποδείξει στοιχεία και σημεία που αφορούσαν την υπόθεση. Τόνισε πως κάποια πράγματα δεν τα θυμόταν καλά γιατί δήλωσε πως βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης ήρθε μετά απο μεθοδικές ενέργειες και έρευνες του προσωπικού της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου. Για αυτό και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας κ. Μαρτζάκλης, απέδωσε τα εύσημα στον διοικητή της Υπηρεσίας Παναγιώτη Ηλιόπουλο και τους συνεργάτες του αστυνομικούς.

Ο δράστης κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Πηγή

ilialive.gr

Video

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Ευπρεπές Cooking & Decor