Επιτάλιο: Με οκτώ μαχαιριές έσφαξαν την 86χρονη (video)

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη στην Ηλεία το πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημα που έγινε στο Επιτάλιο. Η 86χρονη Γεωργία Αναστοπούλου του Σπυρίδωνα,βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, νεκρή από γειτόνισσά της, σφαγμένη στο λαιμό. Το κίνητρο του δράστη φέρεται να ήταν η ληστεία και ο χρόνος τέλεσης του εγκλήματος προσδιορίστηκε από τον ιατροδικαστή περί τις δέκα το βράδυ του Σαββάτου.

Οι Αστυνομικές Αρχές προβληματίζονται από το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα. Ο Ιατροδικαστής Πύργου Κοσμάς Αλεξίου, διέκοψε την άδειά του και ήρθε άμεσα στην Ηλεία από την Αθήνα όπου βρισκόταν, ελλείψει άλλου συναδέλφου του. Στην αυτοψία του χώρου που έκανε, οι πρώτες εκτιμήσεις φανερώνουν το μίσος του δράστη απέναντι στην ανήμπορη γιαγιά. Τουλάχιστον οκτώ μαχαιριές δέχθηκε η 86χρονη στο λαιμό ξεψυχώντας μπροστά στο τζάκι του φτωχικού της.

Η γειτόνισσα που την εντόπισε, τα εγγόνια της που έφτασαν άμεσα εκεί, αλλά και οι αστυνομικοί αντίκρισαν μια φρικτή εικόνα με την ηλικιωμένη μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Η ώρα θανάτου της 86χρονης εκτιμάται μεταξύ εννέα και δέκα το βράδυ του Σαββάτου.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε πως ο δράστης, κινήθηκε μέσα στο σκοτάδι δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές, πήδηξε την πόρτα της περίφραξης και έσπασε παράθυρο που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του σπιτιού.

Ο χώρος είχε ερευνηθεί βιαστικά, όλα τα δωμάτια ήταν ανακατωμένα, όμως κανείς δεν γνωρίζει να λείπουν χρήματα ή άλλα αντικείμενα αξίας, αφού βρέθηκαν κάποια λεφτά στο σπίτι. Σίγουρα όμως πρόκειται για ένα έγκλημα με κίνητρο τη ληστεία και είναι πολύ πιθανόν η ηλικιωμένη να αναγνώρισε το δράστη και αυτό να τον ώθησε στο να την σκοτώσει.

Ο χώρος σφραγίστηκε και θα ερευνηθεί εκ νέου το πρωί της Δευτέρας από τους αστυνομικούς, ενώ ο Ιατροδικαστής θα αναζητήσει περισσότερα στοιχεία κατά τη νεκροψία, που θα βοηθήσουν στην διερεύνηση της υπόθεσης.

Η τοπική κοινωνία στο Επιτάλιο παρακολουθεί τρομαγμένη της εξελίξεις, καθώς ακόμα δεν έχει συνέλθει από την εν ψυχρώ δολοφονία του βενζινοπώλη στις 30 Οκτωβρίου, σε μικρή απόσταση μάλιστα από το σπίτι της ηλικιωμένης και από τη ληστεία σε βάρος ιερέα που απείλησαν οι δράστες πως θα σκοτώσουν εάν μιλήσει…

Πηγή

ilialive.gr

Video

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ