Ζαχάρω: Σήκωσαν χρηματοκιβώτιο με λεία άνω των 35.000 ευρώ - Τι είπαν οι ιδιοκτήτες (photos)

Ήξεραν πότε θα χτυπήσουν οι δράστες διάρρηξης σε επιχείρηση αρτοζαχαροπλαστικής στη Ζαχάρω. Την ώρα που οι πιστοί έκαναν Ανάσταση, οι διαρρήκτες αναζητούσαν τη δική τους. Και τη βρήκαν στο “πρόσωπο” ενός χρηματοκιβωτίου.
Οι δράστες “χτύπησαν” το βράδυ της Ανάστασης σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Ανέβηκαν στον ημιώροφο της επιχείρησης και παραβίασαν την εξωτερική πόρτα. Στη συνέχεια μπήκαν στα γραφεία και χωρίς να ψάξουν ή να ασχοληθούν με κάτι άλλο, κατευθύνθηκαν στο χρηματοκιβώτιο που ήταν πακτωμένο στον τοίχο. Κατάφεραν να το αποκολλήσουν και να το πάρουν μαζί τους.
Το πρωί της επόμενης ημέρας ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης πήγε στα γραφεία και διαπίστωσε τι είχε συμβεί. Αμέσως κατήγγειλέ το περιστατικό στην Αστυνομία η οποία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Μιλώντας στο ilialive.gr η σύζυγός του ιδιοκτήτη Ρουλά Γουργούλη τόνισε τα εξής: “Υπολογίζουμε πως η διάρρηξη έγινε μεταξύ μια και τρεις τα ξημερώματα. Οι δράστες κινήθηκαν πολύ συγκεκριμένα. Μπήκαν και κινήθηκαν προς το χρηματοκιβώτιο και αυτά που υπήρχαν πάνω στο γραφείο. Αυτός που πήγε ήξερε. Δεν πήρε ούτε τα iphone που υπήρχαν εκεί, ούτε χρήματα που βρίσκονταν σε άλλα σημεία. Όσο για την ώρα, όλοι γνωρίζουν ότι κάθε μέρα πάμε για δουλειά στις δύο τα ξημερώματα. Και την Ανάσταση είναι η μοναδική μέρα στο χρόνο που θα πάμε αργότερα. Και εκείνη τη μέρα χτύπησαν γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα ήμασταν μέσα και θα δουλεύαμε.

Το χρηματοκιβώτιο
Οι δράστες σίγουρα ήξεραν ποιος ήταν ο στόχος τους. Το περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Εκεί βρισκόντουσαν 15.000 ευρώ σε δεσμίδες χαρτονομισμάτων των 50, 4500 ευρώ σε μικρότερα χαρτονομίσματα και 1500 ευρώ σε κέρματα. Ακόμα βρήκαν και πήραν κοσμήματα της οικογένειας του ιδιοκτήτη αξίας 10.000 ευρώ καθώς επίσης και τραπεζικές επιταγές. Οι δράστες πάνω στο γραφείο της επιχείρησης βρήκαν ακόμα το ποσό των 5000 ευρώ. Έτσι η συνολικά λεία τους σε αξία έφτασε τις 36.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα: Ζαχάρω: Σήκωσαν χρηματοκιβώτιο με λεία άνω των 35.000 ευρώ

gourgoulis2

gourgoulis3

gourgoulis4

gourgoulis5

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Λιναρδόπουλος Αποστόλης - Οπτικά

Γιαννόπουλος Γιάννης