Ηλεία: Συγκλονίζει ο χαμός της 21χρονης Βάσως Ντοά

 

Το χαμόγελό της, τα λαμπερά της μάτια, η ζωντάνια της έσβησαν για πάντα. Η Βάσω (Βασιλική) Ντοά, “έφυγε” το απόγευμα της Κυριακής, νοσηλευόμενη σε νοσοκομείο της Πάτρας, μετά το τροχαίο που είχε τα ξημερώματα της 31ης Αυγούστου.

Η 21χρονη κοπέλα, είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στην είσοδο της Ζαχάρως στη μια τα ξημερώματα, όταν το αυτοκίνητό της ένα Peugeot 106 κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες είχε εκτραπεί της πορείας του και είχε “καρφωθεί” με σφοδρότητα πάνω σε μια μουριά, έξω από την ταβέρνα “Τα Πεύκα”.

Για 17 ημέρες, έδωσε τη μάχη της να αντιμετωπίσει τα τραύματά της. Όλοι όσοι τη γνώριζαν εύχονταν η Βάσω να γυρίσει πίσω από αυτή την περιπέτεια γερή.

Όμως η σοβαρότητα των τραυμάτων της και κάποιες επιπλοκές, της στέρησαν τη ζωή.

Η Βάσω ήταν κόρη του ιδιοκτήτη του φαστ φουντ “Αλαντίν” Χρήστου Ντοά και διατηρούσε το κατάστημα της επιχείρησης στη Ζαχάρω.

“Η ζωή είναι πολύ άδικη… Καλό Ταξίδι μικρούλα μου… να μας προσέχεις από εκεί ψηλά!” είναι ένα από τα μηνύματα των φίλων της που συγκλονισμένοι την αποχαιρετούν μέσα από τα social media.
Η Βάσω είχε αποφοιτήσει πριν λίγα χρόνια από το 1ο Λύκειο Πύργου, ήταν πολύ αγαπητή τόσο την κοινωνία του Πύργου, όσο και σε αυτή της Ζαχάρως που επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε. Αγαπούσε το χορό, αγαπούσε τη ζωή και χαιρόταν κάθε στιγμή της. Όμως έφυγε πολύ νωρίς και πολύ άδικα…

Αυτό το καλοκαίρι στην Ηλεία, αποδεικνύεται πολύ βαρύ… Δεν είναι λίγοι οι νέοι άνθρωποι, παιδιά με όνειρα και αγάπη για τη ζωή… αγαπημένα πρόσωπα στην κοινωνία, που “έφυγαν” τόσο πρόωρα.

Η συντακτική ομάδα του ilialive.gr εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της…

Η κηδεία της θα τελεστεί τη Δευτέρα 17/9 στις 6 το απόγευμα στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία στην Κουτσοχέρα.

ntoa1

 

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΑΘΗΣ - ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ

Στασινόπουλος Fruits