Ηλεία: Βρέθηκαν σώοι οι Καναδοί τουρίστες στο Δραγώγι (upd)

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια δύο Καναδών τουριστών στην περιοχή του Δραγωΐου στην Φιγαλεία, το απόγευμα της Τρίτης. Οι δύο άνδρες - αρχικά είχε γίνει αναφορά για ζευγάρι Άγγλων - χάθηκαν με το αυτοκίνητό τους σε δρόμο που οδηγεί προς τη Νέδα μέσα σε ρεματιά.

Το πρώτο που έκαναν ήταν να καλέσουν τον Πανευρωπαϊκό Αριθμό Ανάγκης 112, λίγο πριν τις έξι το απόγευμα, για να δώσουν το στίγμα τους για τον εντοπισμό τους. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι Αρχές στην Ηλεία, η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και οι εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας Φιγαλείας. Μετά απο δύο ώρες αναζητήσεων στην περιοχή, τελικά οι δύο Καναδοί τουρίστες εντοπίστηκαν σώοι και αρκετά ψύχραιμοι στο αυτοκίνητό τους.

Ευχαρίστησαν όλους όσοι συμμετείχαν στην επιχείρηση και τους ακολούθησαν ώστε να βγουν με ασφάλεια σε ένα κεντρικό δρόμο. Επικεφαλής της επιχείρησης ήταν ο διοικητής της Π.Υ. Πύργου Νίκος Σπαής, ο υποδιοικητής Κώστας Κατσαργιώτης, ο αρχιπυροσβέστης Χρήστος Γιαννακόπουλος, πυροσβέστες με ένα όχημα απο το Π.Κ. Κρεστένων και ο εθελοντής της Πολιτικής Προστασίας Φιγαλείας Θάνος Χουλιάρας.

kanadoi2

Ο διοικητής της Π.Υ. Πύργου Νίκος Σπαής και ο υποδιοικητής Κώστας Κατσαργιώτης με τους Καναδούς τουρίστες.

kanadoi3

Το αυτοκίνητο των δύο Καναδών

Αρχική ανάρτηση - ενημέρωση

Ζευγάρι Καναδών τουριστών χάθηκε στην περιοχή του Δραγωΐου πάνω από τη Φιγαλεία πριν από λίγη ώρα. Με κλήση στον Πανευρωπαϊκό Αριθμό Αναγκης 112 κάλεσαν βοήθεια και ήδη έχουν κινητοποιηθεί δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας για τον εντοπισμό τους.

Νεότερη ενημέρωση 19:30

Στην περιοχή του Δραγωΐου τα πάντα είναι χιονισμένα απο τις προηγούμενες ημέρες, ενώ επικρατεί δριμύ ψύχος στους -5οC. Οι Καναδοί έχουν χαθεί με το αυτοκίνητό τους και οι Αρχές τους αναζητούν αυτή την ώρα χωρίς αποτέλεσμα.

Νεότερη ενημέρωση 20:09

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των δύο Καναδών τουριστών που χάθηκαν στην περιοχή του Δραγωΐου. Βρέθηκαν σε δρόμο σε ρεματιά προς την περιοχή της Νέδα. Καθόλη τη διάρκεια της επιχείρισης είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με την Πυροσβεστική, έτσι κατόρθωσαν να τους εντοπίσουν. Η επιχείρηση έγινε με επικεφαλής το διοικητή της Π.Υ. Πύργου κ. Σπαή, τον υποδιοικητή κ. Κατσαργιώτη, μέλη των εθελοντών πολιτικής προστασίας Φιγαλείας, του πρώην και του νυν προέδρου Δραγωΐου.

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση...

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ