Θύμα απατεώνων ηλικιωμένη από το Κατάκολο - Της πήραν στην Αθήνα 2.500 ευρώ

Θύμα κυκλώματος επιτήδειων, που δρα σε όλη την Ελλάδα, έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα από το Κατάκολο κατά τη διάρκεια παραμονής της στην Αθήνα. Η άτυχη γυναίκα

φάνηκε ευκολόπιστη στα λόγια δύο αντρών που την ξεγέλασαν, προσποιήθηκαν τους εφοριακούς και κατάφεραν να της αποσπάσουν περίπου 2500 ευρώ.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες σε κεντρική συνοικία της Αθήνας. Η 80χρονη που έμενε στο διαμέρισμα του γιού της, δεν φανταζόταν ποτέ τι την περίμενε όταν ένα πρωινό χτύπησε το κουδούνι της πόρτας.

Δύο άντρες, καλοντυμένοι εμφανίστηκαν μπροστά της και της συστήθηκαν ως εφοριακοί, λέγοντάς της ότι ο γιος της χρωστά στην εφορία ένα μεγάλο ποσό και πως αν δεν εξοφληθεί άμεσα θα υπάρξουν σημαντικά προβλήματα. Η γυναίκα στην αρχή πανικοβλήθηκε, αλλά οι δύο άντρες, γνωρίζοντας πώς να χειριστούν το λόγο και να την παραπλανήσουν, την καθησύχασαν και της πρότειναν να την συνοδέψουν μέχρι την τράπεζα ώστε να κάνει ανάληψη του συγκεκριμένου ποσού και να λυθεί αυτομάτως το πρόβλημα.

Έτσι, η ηλικιωμένη γυναίκα δέχτηκε να την ακολουθήσουν στο κοντινότερο υποκατάστημα τραπέζης. Πήγε μόνη της μέσα στο ταμείο και σήκωσε από τον λογαριασμό της περίπου 2500 ευρώ. Όταν βγήκε από την τράπεζα,  παρέδωσε τα χρήματα στους δύο άντρες όπου αμέσως μετά έγιναν… καπνός!

Η αλήθεια δεν άργησε να φανερωθεί. Η 80χρονη επέστρεψε στο διαμέρισμα και λίγη ώρα αργότερα όταν έφτασε ο γιος της, του διηγήθηκε τι είχε συμβεί. Δυστυχώς όμως ήταν αργά….

Το τραγικό στην όλη ιστορία είναι πως η άτυχη γυναίκα από το σοκ που υπέστη και τη μεγάλη στεναχώρια της, σήμερα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα "Πρώτη της Ηλείας"

Πηγή

protinews.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ