Κατάκολο: Μυστήριο με το πτώμα που ξεβράστηκε στο Καβούρι - Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος (Νεότερη ενημέρωση 14:32)

Άγνωστη η ταυτότητά του – Δεν έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση, δεν αναζητήθηκε από κάποιον

Του Γιάννη Σπυρούνη

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση ανεύρεσης πτώματος αγνώστου άνδρα στην παραλία Κατακόλου στη θέση Καβούρι, το πρωί της Πέμπτης. Μέχρι αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας δεν είχε δηλωθεί καμία εξαφάνιση και κανείς δεν είχε αναζητήσει κάποιον άντρα. Ο άγνωστος άνδρας βρέθηκε στην ακροθαλασσιά γυμνός από τη μέση και κάτω, αιμόφυρτος στο κεφάλι, μπρούμυτα και εκτιμάται πως η ηλικία του είναι άνω των 60 – 65 ετών, πιθανότατα έλληνας.

ptoma2

Περίπου στις δέκα το πρωί περίοικος που πραγματοποιούσε περίπατο στην παραλία, εντόπισε το πτώμα του άγνωστου άντρα εκεί που σκάει το κύμα. Κάλεσε άμεσα την Αστυνομία, ενώ παράλληλα λόγω αρμοδιότητας στην περιοχή, κλήθηκε και το Λιμεναρχείο Κατακόλου. Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου με επικεφαλής το διοικητή κ. Δίπλα, συνόδεψαν και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας κ. Ανδρικόπουλο που έφτασε στο σημείο, στο πλαίσιο της έρευνας για πιθανή εγκληματική ενέργεια σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα. Όμως την προανάκριση της υπόθεσης ανέλαβε το Λιμεναρχείο Κατακόλου.

ptoma3 copy

Κανείς δεν μπορεί να δώσει κάποια σαφή εκτίμηση για την υπόθεση. Είναι όμως πολλά δεδομένα που χωρούν περισσότερων της μιας ερμηνείας. Η εικόνα του πτώματος έδειχνε πως ο θάνατος είχε επέλθει σε λιγότερες από 24 ώρες, από το απόγευμα της Τετάρτης έως το πρωί της Πέμπτης. Το γεγονός ότι το μαγιό του νεκρού βρέθηκε σε κοντινή απόσταση δικαιολογείται κατά μια ερμηνεία πως βγήκε από τα κύματα που τον παρέσυραν. Το αίμα στο πρόσωπο εκτιμάται ότι μπορεί να οφείλεται σε επίθεση που δέχθηκε ο νεκρός από ψάρια μέσα στο νερό, ή από την πίεση. Το πρόσωπο είχε παραμορφωθεί και το κεφάλι του ήταν μπλαβισμένο, ίσως λόγω της παραμονής για ώρες στο νερό. Όμως δεν ήταν εφικτό να φανεί αν έφερε χτυπήματα, ή τραύματα στο πρόσωπο, ή αλλού, αν και υπήρχαν κάποια σημάδια στο σώμα του.

ptoma4

Σαφείς εκτιμήσεις δεν μπορούν να δοθούν παρά μόνο μετά την ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να γίνει σήμερα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών. Η αναζήτηση της ταυτότητας του πτώματος ήταν ανεπιτυχής τόσο από το Λιμεναρχείο, όσο και από την Αστυνομία, στο χρόνο που ερεύνησε την υπόθεση. Εξετάστηκαν κάτοικοι της περιοχής, άνθρωποι που διαμένουν στην παραλιακή ζώνη, όπου είδαν το πρόσωπο του νεκρού, χωρίς όμως να καταφέρουν να τον αναγνωρίσουν. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για κάτοικο κοντινής περιοχής στην παραλιακή ζώνη, που το πτώμα παρασύρθηκε από τα ρεύματα και βρέθηκε αρκετά μακρύτερα από το σημείο που μπήκε στη θάλασσα ο άτυχος άντρας και ίσως να ζει μόνος του στην περιοχή, για αυτό και να μην έχει γίνει ακόμα αισθητή η απουσία του.

Νεότερη ενημέρωση 08:32

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από το Λιμεναρχείο Κατακόλου, ο άντρας που βρέθηκε στην παραλία του Καβουρίου είναι ο Α.Λ. 66 ετών κάτοικος Πύργου.

Νεότερη ενημέρωση 14:32

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του Αθανασίου Λαμπαούνα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ιατροδικαστικής Εξέτασης που έγινε σήμερα το πρωί απο την Ιατροδικάστην Αγγελική Τσιόλα στην Πάτρα.

ptoma5 copy

ptoma6

Διαβάστε ακόμα Κατάκολο: Βρέθηκε πτώμα ηλικιωμένου άντρα στην περιοχή του Καβουρίου - Παραμένει άγνωστη η ταυτότητά του

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

-26

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ