Μαγούλα Ηλείας: Ληστεία με λεία "μαμούθ" σε βάρος ιερέα - Η μαρτυρία του θύματος (video)

Στο κατώφλι του σπιτιού ιερέα στη Μαγούλα βρέθηκαν δύο ληστές λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ. Οι δράστες υπό την απειλή μαχαιριού και συσκευής ηλεκτρικής εκκένωσης, μπήκαν στο σπίτι του ιερέα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr οι δύο δράστες πιθανότατα αλλοδαποί, ανέβηκαν τη σκάλα του σπιτιού του παθόντα, χτύπησαν την πόρτα σαν επισκέπτες και όταν ο ιερέας άνοιξε του προέταξαν το μαχαίρι.

Οι δράστες μπήκαν μέσα και κατάφεραν να αποσπάσουν μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες. Όλα αυτά συνέβησαν στο κέντρο του χωριού Μαγούλα.

Νεότερη ενημέρωση 00:50
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ilialive.gr η λεία των δύο δραστών ξεπερνά τις 100.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα μεγάλης αξίας. Οι δύο δράστες εμφανίστηκαν ως «φάντης μπαστούνι» μπροστά στον ιερέα λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ.

Ήταν τη στιγμή που άνοιγε την πόρτα του σπιτιού του να βγει στο κεφαλόσκαλο. Οι δύο δράστες πιθανότατα αλλοδαποί, κρατώντας ένα μικρό μαχαίρι και ένα teaser (συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης) μπήκαν στο σπίτι και ακινητοποίησαν στο σαλόνι τον ιερέα με την πρεσβυτέρα.

Ο ένας ληστής τους κρατούσε ακίνητους και ο άλλος άρχισε να ψάχνει τα δωμάτια. Κάποια στιγμή πήραν το αντρόγυνο και τους κλείδωσαν στην κρεβατοκάμαρά τους. Από συρτάρι βρήκαν και πήραν το χρηματικό ποσό, ενώ ψάχνοντας τα δωμάτια βρήκαν και τα κοσμήματα.
Οι δύο ληστές έκατσαν περίπου μισή ώρα μέσα στο σπίτι ερευνώντας και όταν έφυγαν ο ιερέας κατάφερε να βγει από το παράθυρο του δωματίου και να καλέσει την Αστυνομία.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και του Αστυνομικού Τμήματος Πελοπίου, όπου έλαβαν καταθέσεις και ξεκίνησαν μέσα στη νύχτα έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, που διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Πολλά ερωτηματικά πάντως δημιουργούνται για το πώς οι δράστες αποφάσισαν να χτυπήσουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο, στο κέντρο του χωριού, πως γνώριζαν ότι στη συγκεκριμένη ημέρα υπήρχαν αυτά τα χρήματα μέσα στο σπίτι και πως γνώριζαν ότι ο γιος του ιερέα είχε φύγει νωρίτερα για την Αθήνα και ο ιερέας με την πρεσβυτέρα ήταν μόνοι... Ερωτήματα που δείχνουν πως οι δράστες ήξεραν καλά υπό ποιες συνθήκες χτυπούσαν.

Δείτε το video που ακολουθεί με τη μαρτυρία του ιερέα που βρέθηκε αντιμέτωπος με τους ληστές...

Πηγή

ilialive.gr

Video

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

Studio Μαθηματικών