Με . . . ρίζες "κατασκευαστικές" στην Αχαΐα ο συλληφθής στη Γαστούνη

Σε πλήρη επαλήθευση των όσων είχε δημοσιεύσει αποκλειστικά την περασμένη Κυριακή το patrastimes.gr σχτικά με την επικείμενη έναρξη του κύκλου των συλλήψεων προσώπων

από την Αχαΐα, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία για οφειλές προς το Δημόσιο οδηγούν πλέον τα γεγονότα.

Ο κύκλος των επιχειρήσεων του ΣΔΟΕ στη Δυτική Ελλάδα άνοιξε από την περιοχή της Γαστούνης αλλά ουσιαστικά ακουμπάει την Αχαΐα καθώς ο Ι.Θ. που είναι ο πρώτος που συνελήφθη από τους επτά  που είναι στη λίστα, είναι πρόσωπο το οποίοι έχει σχέση με την Πάτρα και κατά το παρελθόν ήταν μέτοχος σε κατασκευαστική εταιρεία που έδρευε στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. Να σημειωθεί πως ο «συνεταίρος» του είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν  για μια σειρά δραστηριότητες του την κοινή γνώμη σε πανελλήνιο επίπεδο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του patrastimes.gr την ώρα που άνοιγε ο κύκλος των συλλήψεων για τους επτά πρώτους μεγαλοοφειλέτες προς το Δημόσιο, στα γραφεία του αρμόδιου εισαγγελέα και την ηγεσίας του ΣΔΟΕ καταρτίστηκε και δεύτερη λίστα με ηχηρά ονόματα από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή

Πλήρης επαλήθευση του patrastimes.gr  - το ρεπορτάζ της περασμένης Κυριακής

«  Έτοιμα να το σκάσουν για έξω πρόσωπα από την περιοχή που φοβούνται ότι θα συλληφθούν για χρέη  προς το δημόσιο»

[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Έρχονται «βραχιόλια» για μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου σε Αχαΐα-Ηλεία –Αιτωλοακαρνανία

  Στην «τσιμπίδα» τις επόμενες ημέρες επτά άτομα που είναι «φτωχά» στην Ελλάδα και ζάμπλουτα σε καταθέσεις στο εξωτερικό   

«Καυτό» αναμένεται να είναι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του patratimes.gr το  τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου αλλά και όλος ο μήνας Δεκέμβριος καθώς με εντολή τόσο του αρμόδιου οικονομικού εισαγγελέα Γρ. Πεπόνη όσο και του επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωαν. Διώτη θα ενεργοποιηθούν και στη Δυτική Ελλάδα τα εντάλματα σύλληψης μεγαλοοοφειλετών  προς το Ελληνικό Δημόσιο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες πρώτα στη λίστα από την Αχαΐα, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνασνία βρίσκονται πρόσωπα τα οποία την ίδια ώρα που οφείλουν από εκατοντάδες χιλιάδες έως εκατομμύρια ευρώ στο Δημόσιο, έχουν αμύθητη περιουσία και παράλληλα ενώ εμφανίζονται «πτωχευμένα» στο εσωτερικό, έχουν πολλά χρήματα βγάλει σύμφωνα με κινήσεις λογαριασμών στο εξωτερικό.

Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται πέντε άτομα από την Πάτρα , δυο από την Αιτωλοακαρνανία και δυο από την Ηλεία  εκ των οποίων οι δυο δραστηριοποιούνται στο χώρο των κατασκευών, δυο  είχαν βιομηχανίες ένας είχε μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων και εμπλεκόταν και στο χώρο των Media ενώ  άλλοι δυο δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας.

Σύμφωνα πάντα με καλά πληροφορημένες πηγές για τους τρείς από τους υποψηφίους για να φορέσουν «βραχιόλια» και να περάσουν την πόρτα του εισαγγελέα, έχει πιστοποιηθεί πως έχουν βγάλει στο εξωτερικό πάνω από δέκα εκατομμύρια ευρώ και η σύλληψή τους ίσως γίνει ακόμα και μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πολλά από τα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και επί χρόνια έκλεβαν το ελληνικό δημόσιο και ζουν με το φόβο της σύλληψης, έχουν επιλέξει να μην διανυκτερεύουν καν στο μόνιμο τόπο κατοικίας τους, ενώ κάποια άλλα αποφεύγουν να κυκλοφορούν και πηγαίνουν στην έδρα των δραστηριοτήτων τους ακόμα και πριν χαράξει.

Κάποιοι δε έχουν επιλέξει να μετακινούνται με οχήματα που δεν προκαλούν, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Patrastimes.gr σε τρεις περιπτώσεις έχει αποφασιστεί - και είναι θέμα ημερών να συμβεί - η μετακόμιση οικογενειακώς σε άλλη χώρα εκτός Ευρώπης  για λόγους… ασφαλείας.

Πηγή

patrastimes.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών