Νέα θυσία στο Μολώχ της ασφάλτου - Νεκρή 47χρονη από το Κούμανι

Έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στην παλιά ΕΟ Πατρών - Πύργου

Του Γιάννη Σπυρούνη

Δεν έχουν τέλος οι τραγωδίες στην άσφαλτο. Ακόμα ένας συνάνθρωπος μας χάθηκε πρόωρα και άδικα σε τροχαίο δυστύχημα. Αυτή τη φορά συνέβη στην παλιά εθνική οδό Πατρών – Πύργου, έξω από την Πάτρα με θύμα μια 47χρονη από το Κούμανι Ηλείας. Νεκρή είναι η Γεωργία Παπαγιάννη κάτοικος Άνω Αχαΐας, μητέρα δύο ενήλικων παιδιών.

Το δυστύχημα συνέβη στην θέση Ταραντέλα, στο ύψος του Αλισσού στις 15.25. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 24χρονος με κατεύθυνση προς Πάτρα, ένα Skoda Octavia, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με σφοδρότητα πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 47χρονη, ενώ ένα ακόμα αυτοκίνητο που ακολουθούσε το Nissan Almera της άτυχης γυναίκας συγκρούστηκε νωτομετωπικά. Σύμφωνα με πληροφορίες η 47χρονη εξέπνευσε αμέσως μετά τη σύγκρουση. Ο 24χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου όπου νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος.

Η τραγική είδηση του θανάτου της 47χρονης που εργαζόταν ως σχολική φύλακας στο σχολείο των Τσουκαλαίκων, δεν άργησε να μαθευτεί… Πρώτα στην Πάτρα στην οικογένειά της, το σύζυγο και τα δύο παιδιά της και έπειτα στο Κούμανι, στους γονείς και τα τέσσερα αδέρφια της. Η Γεωργία ήταν γνωστή και αγαπητή στο χωριό που γεννήθηκε και μεγάλωσε, τόπο που επισκεπτόταν σε κάθε ευκαιρία μιας και δεν ήταν μακριά από την περιοχή που διέμενε στην Αχαΐα. Σύμφωνα με πληροφορίες τελευταίοι πληροφορήθηκαν το θλιβερό μαντάτο οι γονείς της, που κατέρρευσαν. Το χωριό που βρίσκεται στην καρδιά του δρυοδάσους της Φολόης, βυθίστηκε στο πένθος, καθώς το χαμόγελο της 47χρονης Γεωργίας έσβησε για πάντα.

Φωτογραφίες Άρης Γαλιατσάτος

troxaio alissos12

troxaio alissos13

troxaio alissos14

troxaio alissos15

troxaio alissos16

troxaio alissos17

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών