Νεμούτα: Εντείνονται οι έρευνες για τον 78χρονο

Δύο ελικόπτερα στις έρευνες – Διευρύνεται η περιοχή αναζητήσεων

Του Γιάννη Σπυρούνη

Από αέρος δόθηκε έμφαση στη χθεσινή ημέρα των ερευνών για τον εντοπισμό του 78χρονου Κώστα Παπαηλιού, που εξαφανίστηκε την περασμένη Κυριακή στη Νεμούτα. Οι δυνάμεις έρευνας στην περιοχή αυξήθηκαν, ενώ ακόμα μεγαλύτερη είναι και η συμμετοχή των κατοίκων. Η αγωνία των συγγενών μεγαλώνει, όσο περνούν οι ώρες και οι ελπίδες για τον εντοπισμό του δικού τους ανθρώπους περιορίζονται.

Το πρωί της Τετάρτης, πέταξαν διαδοχικά στην ευρύτερη περιοχή, ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. και ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος ερευνώντας διάφορα σημεία με την ελπίδα να εντοπίσουν κάπου τον ηλικιωμένο από αέρος. Δυστυχώς όμως δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα. Όπως επίσης και από τις έρευνες που γίνονται από τις επίγειες δυνάμεις. Στην περιοχή συνεχίζουν τμήματα της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας συνεπικουρούμενοι από τους κατοίκους. Δύο διασωστικοί σκύλοι από την 1η και την 6η ΕΜΑΚ και πεζοπόρο τμήμα 26 πυροσβεστών συμμετέχουν στις έρευνες, ενώ στην περιοχή χθες βρέθηκαν και πάλι, ο Συντονιστής Πυροσβεστικών Διοικήσεων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων Υποστράτηγος Βασίλης Ματθαιόπουλος, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτ. Ελλάδας Κώστας Κυριακόπουλος και ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας Γιάννης Πετρούτσος.

Η περιοχή των ερευνών διευρύνθηκε. Πλέον δεν περιορίζεται στενά στην περιοχή της Νεμούτας, που ούτως ή άλλως είναι μια μεγάλη ζώνη με πυκνό δάσος, γκρεμούς και αγροτικές εκτάσεις, αλλά επίσης άλλες περιοχές όπως το Βασιλάκι, ο Ξηρόκαμπος και περιοχές στην άλλη πλευρά του Ερυμάνθου στο έδαφος της Αρκαδίας. Όμως κανένα ίχνος του 78χρονου δεν έχει εντοπιστεί.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ